Yayy, mijn blog doet het weer! + update - Joyce Elise
03.03.2020

Yayyy, ik ben er weer! Kreeg een hoop berichtjes waar ik was en of ik gestopt was… Tijdens het updaten kreeg ik een fout dus je begrijpt wel dat ik deze eerst op moest lossen. Na veel gedoe doet alles het weer! Mijn social media icoons (of hoe je dit ook noemt), doen het helaas nog niet. Hier moet ik nog even achteraan. Maar goed, ik kan weer bloggen en dat is het belangrijkste voor nu! 🙂

Verder heb ik het erg druk! Ik help sinds vorig jaar mei bij de trimsalon van een vriendin. Doe daar vrijwilligerswerk zodat ik toch een dagje of middagje uit huis ben. Even geen 4 muren om mij heen! We praten, hebben veel lol + ik leer nieuwe mensen en dingen. Na zo’n dagje ben ik behoorlijk gesloopt maar het is het helemaal waard!

Mijn Instagram account heb ik ook behoorlijk verwaarloosd omdat het account van mijn hondjes veel beter loopt en mijn iPhone heb ik laten vallen, het scherm is helemaal gebarsten + mijn camera doet vreemd… Heb ik weer hoor haha! Gelukkig mag ik de 20e verlengen, yasss!! Eindelijk weer foto’s maken zonder dat ze wazig lijken! Er zit een betere camera op, ga namelijk voor de iPhone 11 Pro Max. Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Toch heb ik de afgelopen tijd inspiratie op gedaan voor product foto’s en onderwerpen om over te bloggen. Dus hou mijn blog zeker in de gaten!

Deze week komen er weer een paar artikelen online! En de updates ben ik voorlopig voorzichtig mee! 😉

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    03.03.2020


    Zo verraderlijk he die updates!! En super vervelend dat je telefoon kapot is! Hoop dat de nieuwe er is de 20e!!!Laat een reactie achter