Xenos mini eggchair voor honden en katten - Joyce Elise
06.03.2020

Xenos is al sinds kinds af aan een van mijn favoriete winkels hier in Goes. Ik moet er altijd even naar binnen als ik in de stad ben. Op hun Facebook kwam deze geweldige mini eggchair voorbij. Zocht al heel lang zo’n hangstoel voor mijn hondjes om foto’s te maken voor op hun Instagram account: www.instagram.com/bram_pom

Maar de meeste zijn super groot en kun je niet even weg zetten. Deze is natuurlijk het perfecte formaat voor mijn hondjes! Vandaag laat ik zien hoe leuk deze eggchair in je Instagram feed staat! En natuurlijk ook geweldig voor in de woonkamer of slaapkamer! Je kunt ze in elk interieur wel combineren!

Zonder gebruiksaanwijzing

De eggchair komt in een mega doos en zit goed verpakt. Ik ben een halfuur bezig geweest om het plakband en andere materiaal eraf te krijgen. Het was in ieder geval goed verpakt tegen beschadigingen!

Er zit geen gebruiksaanwijzing bij en die heb je ook helemaal niet nodig. Ook zitten er 2 handige tools bij. Deze heb ik niet nodig gehad, misschien zitten ze er bij voor als je hem uit elkaar wil halen?!

De eggchair is heel simpel in elkaar te zetten en ben nog geen 5 minuten bezig geweest. De eggchair is super stevig, nog geen een keer omgekiept, ook niet tijdens er in of er uit springen, gemaakt van metaal en kunststof. Makkelijk te verzetten, dus je tilt je geen hernia gelukkig! Het enige nadeel vind ik de prijs, maar dan heb je ook wat! Beter verwend dan verwaarloosd zullen we maar zeggen! 😉

Afmetingen en gewicht

De eggchair is 110cm hoog en de diameter is 55cm. De draagkracht is tot 40kg staat er in de beschrijving, maar ik betwijfel of dit ook echt gaat passen… Je kunt hem verstellen aan de ketting mocht hij de vloer raken of je hondje zwaarder is dan 4 kg. Wij hebben hem op de normale lengte staan en dan de eggchair zonder de grond te raken ronddraaien en schommelen.

Instagram proof!

Ik heb hem nog niet voorbij zien komen op Instagram, ben benieuwd of mijn Nederlandse Instagram vrienden er ook een hebben aangeschaft! Kayla vindt hem geweldig en zit er dan ook de hele dag in te schommelen en te bounchen, echt zo leuk om te zien. Een soort baarmoedergevoel maar dan anders haha!

Bram vindt het nog een beetje spannend maar ook hij zit er dagelijks in! Er zit een wit kussentje bij, je kunt natuurlijk ook zelf een leuk kussentje maken of een ander favoriet kussentje er in leggen. Zachte dekentjes en schapenvachtjes doen het ook altijd goed en het staat super leuk! Ik heb er nog een ronde rieten vloerkleed bij gekocht zodat het een leuke bohostyle heeft! Deze heeft een diameter van 87cm. Zet er nog een paar leuke planten bij en je feed krijgt een super leuke vibe! Ik moet volgende week nog achter een leuke plant aan zodat het niet zo’n kale bedoeling is.

De eggchair kost €79,99 en het rieten vloerkleed kost €12,99 (momenteel krijg je er 20% korting op) ze zijn beide online en in de winkels van Xenos te koop.

*Bandana is van Frenkiez en shop je hier: https://www.ceesencoosshop.nl/merken-brands/frenkiez/

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
    Herma

    06.03.2020


    Echt super gaaf!!! Kayla vindt het geweldig he!!    06.03.2020


    Wat eeeeenig😍😍😍 kijk Kayla lekker zitten dan❤️❤️Laat een reactie achter