Wat zit er in een EHBO kit voor huisdieren? - Joyce Elise
12.09.2019

Ik kreeg laatst een heel leuk pakketje van Prins Petfood binnen voor Kayla en Bram. Ze hadden een winactie gewonnen bij Prins Petfoods en daar zat deze EHBO kit voor huisdieren in. Dit soort dingen heb ik nog nooit voorbij zien komen op websites dus daarom wil ik laten zien dat deze kitjes er zijn! Super handig aangezien ze in elke fietstas, auto, keukenkastje etc passen!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dit geldt ook zeker voor een huisdier. Daarom is het belangrijk om ook een dieren EHBO kitje thuis of in de auto te hebben! Het is een lekker compact doosje wat overal in past, zelfs in je tas!

Wat zit er in de EHBO kit voor huisdieren?

– een tekenpen

– 1x een elastische bandage

– 1x een verbandpleister

– vochtige reinigingsdoek

– 2 x een droge reinigingsdoek

– 6x een waterbestendige pleister

– plastic pincet

Zoals je ziet past er best veel in dit kleine EHBO kitje!

Eerste hulp kan het leven van je dier redden!

 • Het doel van EHBO is dat je snel en accuraat kunt reageren in noodsituaties. Je kunt zo onnodig pijn lijden voorkomen en zelfs het leven van een dier redden. Natuurlijk kun je niet zelf alles oplossen. Ga bij twijfel altijd direct naar de dierenarts! Prins Petfoods heeft een handig EHBO-boekje samengesteld om eerste hulp te kunnen bieden aan je huisdier. Daarnaast beschrijft dit boekje veel voorkomende problemen en aandoeningen met daarbij oplossingen en tips.
 • Er zijn veel situaties waarin je eerste hulp kunt verlenen. Denk bijvoorbeeld aan een dier dat is aangereden, of gestoken of gebeten. Of aan een vergiftiging, of aan een kat die van het balkon is gevallen. In dit soort situaties is snel handelen heel belangrijk. Dan kan het toepassen van eerste hulp levensreddend zijn.

  Op de site van Prins Petfoods kun je een EHBO gids downloaden voor hond en kat! Klik HIER om de EHBO gids te downloaden.

  3 reacties
  Geplaatst in: Uncategorized
  3 reacties
   Herma

   12.09.2019


   Ohhh dat is echt super handig!
   Past in onze EHBO kist!   14.09.2019


   Goh, ik had hier nog niet eens over nagedacht!
   Wel goed om te weten dat dit bestaat. Zal dit ook eens gaan aanschaffen voor Bella en Sandro.


   Joyce Elise

   14.09.2019


   Super handig he! Mocht je geen dieren EHBO kit kunnen vinden, dan kun je er zelf ook een maken🤗  Laat een reactie achter