Waarom Iphone’s beter zijn dan Android toestellen! - Joyce Elise
15.01.2019

Vandaag vertel ik waarom iPhone’s beter zijn dan Android toestellen. Ik ben sinds het begin dat Apple de iPhone uitbracht al fan! Heb bijna alle iPhone’s al gehad, behalve de 3GS. Heb zelf 1 keer een Samsung gehad die het Android systeem bevat. Nog geen 3 dagen later had ik alweer een iPhone gekocht. Kon er niet aan wennen. Het systeem en de indeling werkt heel anders etc. Maar ieder heeft zijn eigen voorkeur natuurlijk.

P.s met deze blogpost is het niet de bedoeling om Android gebruikers af te kraken! Ik geef alleen mijn mening waarom ik de iPhone beter vind.

– Iphone’s blijven hun waarde houden. Dus in feite ben je goedkoper uit als je je iPhone weer verkoopt wanneer er een nieuwe uitkomt en je deze koopt en je oude iPhone verkoopt. De iPhone kun je voor meer geld doorverkopen dan een Android toestel.

– Iphone’s zijn snel. Dit komt omdat Apple zijn eigen chip’s maakt. Ze zijn groter, daarom zijn ze sneller maar wel duurder. Maar dit betekent dat je iPhone dus veel langer mee gaat dan een andere telefoon van bijvoorbeeld Android .

– De Apple Watch werkt het beste met een iPhone! Dus als je de beste smartwatch wil, ga dan voor Apple!

– Apple synchroniseert super makkelijk tussen andere apparaten. Waar Android toestellen hier nog weleens moeite mee hebben.

– Bij een (technisch)probleem aan een iPhone of ander Apple product kun je terecht in een van de Apple Stores. Met Android toestellen is dit vaak lastiger.

– Nieuwe apps verschijnen meestal eerder voor Apple dan voor Android. Daarnaast werken de apps niet altijd even goed op Android toestellen.

– De indeling van Android toestellen is verschillend bij elk toestel. iPhone’s hebben altijd dezelfde instelling als ze uit de fabriek komen. Als je de indeling van de vorige iPhone’s kent is die van een nieuwe iPhone geen probleem. Dit benoemde ik al bovenaan. Ik kon totaal niet omgaan vanwege de indeling. En iPhone’s zijn gewoon veel gebruiksvriendelijker.

– De service bij Apple is super! Zo kunnen er bij veel problemen bepaalde onderdelen kosteloos vervangen worden. Dit had ik met een iPhone. Het bleek dat bepaalde serienummers dit probleem hadden.

– Het Apple systeem is gewoon veel veiliger. Wanneer je een app download moet dit via de Appstore van Apple. En de Appstore wordt super goed gecontroleerd of de app voldoet aan de voorwaarden van Apple! Bij Android kun je apps downloaden die over het hele internet verkrijgbaar zijn en deze kunnen allerlei malware of virussen bevatten. Google is druk bezig met het maken van een eigen chip om met een echte Google-smartphone op de markt te komen. Apple is al veel verder. Niet alleen maakt het bedrijf al jaren zijn eigen processoren om zijn toestellen aan te sturen, maar dit jaar heeft Apple voor de iPhone X ook voor het eerst een eigen GPU gemaakt. Hierdoor heeft het bedrijf veel meer zelf in handen, zowel qua veiligheid als optimalisatie.

Dus wil je voor veilig gaan? Kies dan een iPhone!;-)

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  15.01.2019


  Ik ben ook fan van de iPhone !! Geweldige telefoons! Makkelijk te bedienen! Ben eens op een Samsung met Android bezig geweest.. ik werd gek van dat ding.. Maar goed, ieder zijn meug!


  Kim Kristina

  15.01.2019


  Ik ben dol op de iPhone maar vanwege opslag toch voor Samsung gekozen. Ben er prima tevreden mee al was het wel wennen in het begin. Heb wel mijn ipad van Apple dat zal niet veranderen 😉


  Daphne

  15.01.2019


  Dit is dus precies waarom ik voor de iPhone heb gekozen. Ik kan maar niet wennen aan het Android systeem!


  Klaudia

  16.01.2019


  Ik heb zelf een iPhone ben der ook super blij mee. En heb een Samsung tablet. Maar merk toch dat het met apps net anders om is dat Samsung de apps eerder heeft dan mijn iphone


  Lex Weller

  19.01.2019


  Ik zeg het eerlijk ik maak geen gebruik van iPhone . Maar niet om een specale reden. Ik maak gebruik van Samsung naar alle waarschijnlijkheid voor veel minder doeleinden. Het bevalt mij prima.  22.01.2019


  Ik ben ook gek op iPhone, snap niet dat mensen zo lyrisch zijn over Android (no offense) maar ik kan gewoon niet wennen aan die hele interface, zo rommelig ofzo? Het zal wel een kwestie van wennen zijn. Vind het altijd wel grappig als Android gebruikers lopen te zeiken over de prijs van Apple producten, aangezien de prijzen van nieuwe Samsung toestellen ook niet misselijk zijn. Ik heb de iPhone trouwens al vanaf de 4e generatie, daarvoor had ik steeds een iPod, geweldig! Liep altijd rond met m’n iPod én Blackberry, daarna toch maar voor de combinatie ervan gegaan, de iPhone 😉Laat een reactie achter