Verwen jouw moeder met een Happy chocolade cadeauset van Hemdvoorhem.nl - Joyce Elise
08.05.2020

Aanstaande zondag is het Moederdag, verras jouw moeder met een Happy Chocolade cadeauset van Hemdvoorhem! Dit cadeau zal altijd in de smaak vallen!;-)

Deze box bevat 2 paar Happy Socks en een heerlijke chocolade reep van Tony’s Chocolonely. Een perfect geschenk voor Moederdag! Blije moeder, blije voeten!;-) Chocolade en Happy Socks doen het altijd goed als cadeau. Je hoeft het niet extra meer in te pakken want bij Hemdvoorhem zit het al in een prachtige luxe doos verpakt! Eventueel kun je de doos nog in een leuk cadeautasje doen.

Ik kreeg deze prachtige cadeaudoos opgestuurd met een heerlijke reep Tony’s Chocolonely caramel/zeezout en 2 paar super leuke sokken, het ene paar met badeendjes en het andere paar met vrolijke bloemen! Natuurlijk ga ik het aan mijn moeder geven zondag, zodat ze nog eens extra verwend wordt! Het doosje kun je recyclen door bijvoorbeeld gezichtsmaskers, sieraden, theezakjes etc in te bewaren! Zo heb je daar ook een mooi doosje voor.

Op Moederdag moet je je moeder natuurlijk extra verwennen of in het zonnetje zetten. Helaas is het dit jaar een hele andere Moederdag, dus geen ontbijtje op bed, een gezellig dagje weg etc. Daarom zijn deze cadeauboxen zo fijn! Je hoeft de deur niet uit voor een cadeau en je kunt het af laten leveren bij je moeder thuis als extra verrassing!

Zelf heb ik het geluk dat ik nog thuis woon, dus ik kan het persoonlijk geven. Mijn moeder is ook een van mijn beste vriendinnen dus Moederdagcadeautjes zijn nooit lastig te verzinnen! Ik weet nu al dat ze deze cadeaubox geweldig gaat vinden! Ze is net als ik dol op Happy Socks (we hebben een lade vol met verschillende printjes) en de Tony’s Chocolonely caramel/zeezout vindt ze heerlijk! Ben heel erg benieuwd naar haar reactie…;-)

Het wordt in ieder geval mooi weer, dus wie weet kunnen de mensen die niet thuis wonen toch even op visite bij hun moeder! Ik hoop dat we de volgende Moederdag weer normaal kunnen vieren!

Natuurlijk denk ik ook aan de mensen die geen moeder (meer) hebben. Dit soort dagen zijn voor jullie extra lastig, ik hoop dat jullie toch een mooie dag hebben ondanks alles!

 

Deze cadeauset kost normaal €23,95 en kun je nu scoren voor maar €19,16! De maten van de Happy Socks zijn verkrijgbaar in de maten: 36-40 & 41-46. (Ze vallen naar maat uit, dus je kunt je normale schoenmaat nemen)

 

Heb jij al een Moederdagcadeau gescoord?:-) 

 

Deze Happy Socks zijn onder andere verkrijgbaar bij https://www.hemdvoorhem.nl


* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
  Herma

  09.05.2020


  Oehhhhhhh… nu weet ik wat ik krijg🥳🥳
  Je kunt me niet blijer maken !!
  Vind deze sokken zo geweldig leuk hè!
  Ook een grote plus is dat ze in de was hun vorm en kleur behouden!Laat een reactie achter