Verwen je hond of kat met een District 70 Cocoon mand! - Joyce Elise
22.06.2020

De meeste honden en kattenmanden passen niet echt bij het interieur van tegenwoordig. District 70 heeft super hippe en luxe manden in hun collectie die perfect in ieder interieur passen. Het zicht wil namelijk ook wat! Ze zijn super comfortabel voor hond en kat en in verschillende maten verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een mooie en luxe slaapplaats voor jouw hond of kat? Dan is deze Cocoon mand van District 70 echt een aanrader!

Kayla en Bram zijn niet meer weg te slaan uit de Cocoon. Wegdromen na een heerlijke wandeling of speelbeurt, even uitbuiken na het snacken of samen ravotten in het mandje… Ze gebruiken het mandje hele dagen!

Het bijgeleverde kussen is extra zacht zodat jouw kat of hond er comfortabel op kan liggen. Door de lage instap kunnen ze makkelijk in en uit de mand. Kayla is al 10 jaar dus dan zijn dit soort mandjes waar ze gemakkelijk in en uit kan stappen ideaal! We hebben een poos terug gekeken voor een orthopedisch hondenkussen maar dit vond ze helemaal niks. Ze weigert er dan ook op te liggen. Dit soort kussens vindt ze denk ik niet fijn of het ligt niet zo lekker, je kunt natuurlijk niet in hun hoofd kijken!

Het is wat als je honden zo kieskeurig zijn. Gelukkig weet ik na veel mandjes te hebben getest wat ze wel en niet fijn vinden… Deze mand komt echt als geroepen, zodra ze er in ligt is ze Oost Indisch doof haha! Je kunt het kussen wassen op de handwas mocht hij vuil worden.

Welke maat is geschikt voor mijn kat / hond?

De COCOON is beschikbaar in drie verschillende maten. Wij hebben voor de 60x60x20cm gekozen. Dan kunnen ze gezellig bij elkaar liggen en hebben ze de ruimte zonder elkaar te vermoorden!;-) Neehoor grapje, maar als je als een sardientje in een blikje tegen elkaar aan geperst ligt is het ook niet meer fijn slapen/liggen. En Kayla wil graag de ruimte hebben als Bram er bij ligt.

– Maat S (40 x 40 x 15) is geschikt voor alle kattenrassen, maar ook voor een Yorkshire Terrier, Chihuahua, Dashond en Maltezer.

– Maat M (60 x 60 x 20 cm) is geschikt voor grotere kattenrassen zoals een Main Coone, maar ook voor middelgrote hondenrassen zoals een Border Collie, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Cocker Spaniel of mini Labraodoodle.

– Maat L (80 x 80 x 25 cm) biedt genoeg ruimte voor grotere hondenrassen zoals een Labrador, Golden Retriever, Boxer, Rottweiler en Labradoodle.

• Hoogwaardige mand voor katten en honden

• Gemaakt van duurzaam rieten materiaal

• Zacht kussentje dat uit de mand kan worden gehaald

• Lage instap voor eenvoudige toegang

• Ook verkrijgbaar in maat M en L

Je kunt de District 70 Cocoon mand bij The Pet Empire bestellen. Dit is een online webshop met een prachtig assortiment aan luxe honden en kattenspullen! Denk aan een design krabpaal speciaal voor katten. Of een heerlijke deken om op te liggen.

Kayla in dromenland

Zelfs voor in de tuin is deze Cocoon mand super handig! En het past ook nog eens goed bij ons tuinstel.

De mand delen met Bram is niet zo’n succes haha. MIJN mand denkt Kayla!

Kayla vindt het heerlijk om uren buiten in het mandje te liggen zodra het lekker weer is. Het makkelijke van de Cocoon is dat je hem zo optilt en naar een andere plek verplaatst. De mand weegt namelijk niks. Het mandje is ook ideaal voor op de camping!

Wil jij jouw hond of kat ook verrassen met een prachtige (Cocoon)mand of krappaal? Klik hier om naar de site te gaan!

*Dit artikel bevat een gekregen product en is in samenwerking met The Pet Empire.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    22.06.2020


    Wat een mooie mand!!!
    Past eigenlijk in ieder interieur!
    Hahaha Kayla… ze vindt de mand echt geweldig!Laat een reactie achter