Verras jouw hond(en) met een Nelsonsbox voor dierendag! - Joyce Elise
22.09.2020

Verras jouw hond(en) met een Nelsonsbox voor dierendag! Nelsonsbox is een leuk dynamisch bedrijf en sinds 2 jaar actief. Ze zijn gericht op gezondheid en liefde voor honden. Dit in de vorm van een gezonde speelse cadeaubox voor honden en baasjes van ieder kaliber. Het is bijna dierendag, de dag dat we alle dieren speciaal in het zonnetje zetten. Voor alle hondenbaasjes is er de Nelsonsbox. Misschien voor velen nog een onbekende naam, ik hoop hier verandering in te brengen na mijn blogpost!

Wat een geweldige inhoud zit er in deze box! Wij hebben al een hoop verrassingsboxen voor honden gezien, maar deze zit echt bomvol producten die (onze)honden echt super vinden! Het lijkt mij lastig om zoiets voor elkaar te krijgen aangezien iedere hond weer andere behoeften heeft en sommige honden zijn totaal niet van speeltjes etc. Mijn honden waren direct enthousiast toen ik de box opende! Er zitten een hoop merken in die ik ken en ik weet dat ze er allebei dol op zijn!

Wat zit er in de Nelsonsbox?

– Een mega zacht dekentje van Trixie(deze werd direct ingepikt door Bram)

IAMSO Chews Chicken + Beef Hide kauwbotjes. Bram is altijd blij met dit soort kauwbotjes. En het is goed tegen verveling + tandsteen!

– I Am… KAVIAAR. Het merk I Am… kende ik al maar de KAVIAAR versie nog niet. Het lijkt een beetje op vissenvoer. Ze inhaleren het bijna, zo lekker vinden Kayla en Bram het!

– I Am… Glutenvrij knikkers. Dit zijn ronde snacks in de vorm van een knikker. Ze vinden deze ook erg lekker! Deze kende ik ook nog niet.

– Nature’s Variety -True Instinct. Chicken with vegatables. Natural Nutrition. NO GRAIN. Ze moeten het nog proeven, maar ik denk dat het er wel in gaat! Ze zijn allebei dol op paté.

– Little rascals fleece speeltouw. Bram gebruikt dit soort speeltjes altijd. Hij is er heel blij mee!

– Mouss’ Dog hondenshampoo. Zoiets komt altijd van pas. Ideaal om in huis te hebben. Soms hebben ze weleens een poepkont of haren die vies zijn aan de achterkant. Leuk hè, 2 langharige fluffy hondjes!;-)

– Ecostyle animal care – traktatie overgewicht. Ze hebben allebei geen overgewicht en op de verpakking staat dat je het alleen mag geven bij honden die overgewicht hebben. Dus ik geef het zakje aan iemand anders:-)

– 3 pensstaafjes. Denk dat alle honden hier wel dol op zijn! Hier in ieder geval wel.

– 2 flyers waaronder een met kortingscode voor de volgende keer.

– surprise doosjes met visitekaartje, ballonnen en strikje.

– hondenspeeltje in de vorm van een wolkje met regenboog. Deze werd meteen vakkundig uit de doos getrokken!

Over de Nelsonsbox:

– De doos wordt mooi ingepakt in cadeaupapier

– Deze speciale honden cadeaubox staat garant voor veel en gezond speelplezier

– Leuke speeltjes

– Gezonde snacks

– Eenmalig, dus je zit niet vast aan een abonnement

– Allergie? Geen probleem, laat het weten dmv een mailtje/ berichtje via instagram!

– De inhoud is altijd een verrassing

– In de Nelson box vind je een mix van gezonde snacks en leuke speeltjes.

De Nelsonbox zou ik zeker aanraden! Er zitten veel nieuwe en mooie gevarieerde producten in. Ook is het is fijn dat ze bij de Nelsonsbox rekening houden met allergieën, meestal zitten er alleen maar kippensnacks, snacks /brokken met gluten in etc. Ze vinden allebei de I Am… snacks geweldig, de speeltjes en natuurlijk het mega zachte dekentje van Trixie!

Deze box kost €29,50 en de speciale dierendagbox kost €25,95!

Bestel hier jouw Nelsonsbox voor dierendag: http://www.nelsonsbox.nl/

*Dit artikel is in samenwerking met Nelsonsbox

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    22.09.2020


    Dit is zo’n leuke/mooie box! Echt een aanrader. De prijs is ook aangenaam..
    HahA Bram en Kayla gingen door het lint toen de box kwam🤣🤣🤣zo leuk om te zien hoe ze blij ze dan zijn!!Laat een reactie achter