Vandaag is kleed-je-huisdier-aan-dag! - Joyce Elise
14.01.2020

Het is vandaag kleed-je-huisdier-aan-dag! Heel veel mensen vinden het zielig als een hond of kat kleding dragen. Mijn hondjes vinden het juist ontzettend fijn, een soort baarmoedergevoel! Ze hebben het ondanks hun vacht vaak koud in de winter, dus waarom zou je ze dan niet leuk aankleden? Op hun Instagram account laat ik dagelijks zien wat ze dragen. Vooral Kayla is een enorme fashionista! Ze weet ook precies hoe ze moet gaan staan op foto’s, echt te schattig!

De laatste tijd worden er enorm veel hondencostuums, jasjes, truitjes, schoentjes, bandana’s en andere kledingstukken voor honden verkocht. In Amerika zag je het al langer. Toch wordt het hier in Nederland niet echt gerespecteerd. Veel mensen vinden het zielig of zeggen dat ze het maar moeten doen met de vacht die ze hebben!

Zelf heb ik de ervaring dat mijn hondjes het ontzettend fijn vinden, vooral in de winter! Ze hebben het dan ook echt koud! Ik heb eigenlijk nog nooit negatieve reacties gehad op de kleding van allebei mijn hondjes. Iedereen reageert super leuk en positief!

Hondenpakjes voor speciale gelegenheden

Tegenwoordig heb je allerlei verschillende soorten hondenpakjes voor speciale gelegenheden.

Denk aan: Halloween, kerst, verjaardagen, carnaval etc. Er zijn zelfs webshops en winkels die een aparte ruimte hiervoor hebben met een groot assortiment aan hondenkleding.

Zelfs Hema doet mee aan deze hype, hoe gaaf is deze leuke rookworsten bandana?!

Bram met zijn eerste hoodie!

Kayla en Bram zijn echte fashionista’s! Ik vind het totaal niet zielig. Er zijn honden die het niet leuk vinden, dit merk je snel genoeg!

Bram is ontzettend fan van sweaters en dan vooral als er fleece in zit. Deze heb je in heel veel maten. Maar je ziet het vaker dat kleine hondjes dit soort kleding dragen.

Ook bodywarmers en jasjes vallen goed in de smaak! Deze super leuke bodywarmer/jas is nieuw in de collectie en is van Puppia.

Deze sweaters van Big & Little Dogs zijn ook favoriet. Ze hebben er allebei een, super leuk om samen foto’s te maken. Twinning= winning!;-)

Voor de zomer zijn bandana’s juist erg fijn. Deze kun je nat maken en houden je honden extra koel tijdens de warme dagen.

Zoals je ziet zijn deze er ook weer in allerlei leuke printjes en kleurtjes, dus voor ieder wat wils!

Kayla vindt deze Frenkiez bandana’s super fijn! Ze zitten comfortabel en zijn van een lekker stofje gemaakt.

Zoals je ziet hebben ze inmiddels een hele collectie aan kleding, bandana’s etc. Ze hebben ook een eigen instagram account waar ze allebei hun kleding showen: www.instagram.com/bram_pom

Dit is een tuigje met tutu rokje aan van Pinkaholic.

Ze kunnen ook gewoon hond zijn. Wanneer ze het niet willen doen we het ook niet. Maar als we een truitje of jasje pakken komen ze al aangestormd! Het is maar net hoe je ze ermee op laat groeien denk ik! Ze slapen ook allebei beter als ze een trui aan hebben is mij opgevallen! Denk aan een kind dat ingebakerd ligt, dit geeft het zelfde effect.

Bijna alles komt van www.ceesencoosshop.nl , de leukste online shop met kleding, tuigjes, bandana’s, huisjes/mandjes voor hond en kat!

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  14.01.2020


  Hahaha ze vinden het altijd geweldig als ze weer iets nieuws krijgen. Ik moet altijd zo lachen om de manier waarop ze aangeven dat ze t koud hebben… komen met een trui of iets dergelijks aangelopen en gaan tegen je aan duwen. Zo van nou… trek eens aan bij me!!! Echt zo leuk! En ja ze laten het echt wel merken als ze iets niet willen of niet fijn vinden!!!Ik moest er eerst heel hard om lachen… je doet je hond toch geen kleren aan vond ik altijd… nou ben toch echt van mening veranderd!!!!!


  Lex Weller

  14.01.2020


  Lexie onze fantastische lieve hond heeft een hekel aan het dragen van kleding e.d. dan wil ze niet meer lopen en het liefste onmiddellijk terugkeren naar huis. Wel gebruiken wij een dek waaraan de riem kan worden geklikt. De te tekst aan bijde zijden. “Best Buddy” soms accepteert zij die. Het prettigst ervaart zij de riem aan de halsband.Laat een reactie achter