Unboxing| Woefbox dierendag editie 2019 - Joyce Elise
04.10.2019

De Woefbox wordt hier altijd erg goed ontvangen. Ze worden helemaal gek als ze de doos zien. Waarschijnlijk ruiken ze het al haha! Vandaag laat ik zien wat er in de Woefbox dierendag editie van 2019 zit! En ik kan jullie alvast verklappen dat het weer een geweldige box vol leuke speeltjes en snacks is!

Het leukste hondencadeau voor dierendag!

Kwispelend kijkt je hond naar de kalender en tot zijn grote vreugde ziet hij dat het al bijna 4 oktober is. Natuurlijk ben je iedere dag lief voor je hond en komt hij bij jou niks te kort, maar met dierendag is het de ideale tijd voor een extra cadeau. De Dierendag WoefBox is al jarenlang het leukste hondencadeau voor dierendag en ook dit jaar kan je deze ultieme verrassingsbox weer bij ons bestellen. Wij garanderen een heerlijke cadeaubox, helemaal vol met lekkere snacks, leuke hondenspeeltjes en andere smakelijke, nuttige en verrassende producten voor je hond. Een perfect cadeau om op 4 oktober te geven. Zo wordt deze dag extra speciaal voor jullie allebei!

Heb je zelf geen hond en / of wil je de hond van iemand anders extra verwennen met dierendag? Je kan de Dierendag WoefBox ook als cadeau (op een ander adres) laten bezorgen!

 • Verrassingsbox speciaal voor dierendag
 • Boordevol leuke, lekkere en feestelijke hondenspullen
 • Volledig vernieuwde inhoud!
 • Leukste dierendag cadeau voor je hond
 • Geen abonnement, slechts éénmalige verzending
 • Geschikt voor alle rassen

Wat zit er in?

Pluche eend met touw van Duvo+ t.w.v €6,99. Dit schattige, piepende eendje van Duvo+ is een fun pluche hondenspeeltje met een grappige squeak. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Vers vlees maaltijd – Stoofpotje van Renske t.w.v €2,45. Renske vers vlees maaltijd stoofpotje met wild is een graanvrije gestoomde vers vlees maaltijd. Het stoofpotje is voor veel honden dé favoriet. Dat wordt smullen!

Ice treat mix abrikoos van Smoofl t.w.v €6,99. Om deze Instagramhype konden wij niet heen! Met deze do-it-your-self ice treat mix kun je samen met jouw hond ijsco’s maken! De mix is graanvrij, glutenvrij en 100% vegetarisch!

EverPlay! Yummy van Duvo+ t.w.v €5,99. De EverPlay! Yummy is een lekker en duurzaam kauwspeeltje voor honden. Gemaakt uit stevige en 100% veilige nylon. De lekkere kipsmaak zorgt ervoor dat jouw hond er niet vanaf kan blijven!

Gezonde beloning vleesrepen van Renske t.w.w €3,99. Deze vleesrepen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen zout en/of suiker! Ideaal om jouw hond eens lekker te verwennen op dierendag of gewoon voor iedere dag!;-)

– Party folieballon van Party Collection t.w.v €5,95. Op zo’n feestdag horen natuurlijk ook ballonnen! Maak met deze folieballon “PARTY” de perfecte Instagram dierendagfoto van jouw hond!

– Een extraatje! Verder zit er in deze dierendagbox nog een heerlijke snack met Serano ham

En een super leuke goodie voor in het donker van Pet Secur.

De dierendag Woefbox kost €29,95 en de waarde van deze producten in de box hebben een waarde van meer dan €45!

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen / is in samenwerking met Woefbox!

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
  Herma

  04.10.2019


  Ohhhhhh.. wat waren ze blij met de woefbox!!!!
  Als je hem open maakt gaan ze helemaal door het lint!! Willen alles pakken wat er in zit! Zoooo leuk! Echt een aanrader!!Laat een reactie achter