Unboxing | Woefbox - de Valentijns mini Woefbox - Joyce Elise
14.02.2020

Het is vandaag Valentijnsdag en hoe leuk is het om je hond(en) te verrassen met een mini Valentijns Woefbox?! Jouw hond is degene die er altijd voor je is, in goede en slechte tijden! Of je kunt hem cadeau doen aan een hondenvriend of hondenvriendin, dit soort verrassingen zijn altijd leuk om te geven en te krijgen!

Zodra je de mini Valentijns Woefbox opent zie je al een kleine sneakpeek van de inhoud en het is ook nog eens leuk verpakt!

Deze mini Valentijns Woefbox bevat 2 producten: een speeltje, een zakje met lekkere snacks, en 2 hartjes ballonnen die je kunt gebruiken om leuke Valentijns foto’s van je hond(en) mee te maken voor bijvoorbeeld op Instagram of Facebook!

Mijn hondjes hebben samen een Instagram account: www.instagram.com/bram_pom

Zou het super leuk vinden als je ons gaat volgen, wij volgen iedereen terug! Ook houden wij regelmatig leuke winacties op Instagram.

Voor welke honden is deze Valentijns mini Woefbox geschikt?

De Valentijns mini Woefbox is geschikt voor alle honden. Wij zijn dol op de Woefbox en bestellen hem regelmatig de laatste 5/6 jaar! Zodra hij wordt gebracht worden mijn hondjes helemaal dol aangezien ze weten dat het voor hun is. De snacks die erin zitten zijn favoriet hier! En het speeltje vindt Bram super leuk! Dus deze mini Valentijns Woefbox is helemaal geslaagd!

Klein maar fijn!

Omdat deze mini Valentijns Woefbox door de brievenbus kan hoef je er niet speciaal voor thuis te blijven! Zo kun je hem ook naar andere hondenvrienden sturen zonder dat ze er van af weten!

Liefde is…

Ga jij een hondenvriend of vriendin verrassen? Of misschien wel je eigen hond(en)? Laat het weten in de comments hieronder!:-)

Fijne Valentijnsdag! <3

Deze Valentijns Woefbox kost maar €7,99 inclusief verzendkosten en is te koop op www.woefbox.nl

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    14.02.2020


    Zo leuk! Bram en Kayla zijn altijd zo enthousiast als de woefbox komt! Echt een groot succes!Laat een reactie achter