The Wetbrush - review - Joyce Elise
17.08.2017

Als je (kroes)krullen hebt zoals ik, is het echt een crime om je haar te borstelen. Mijn haar zit vaak in de klit, vooral na een knotje of als ik mijn haar heb gewassen. Ik zie er dan al uren tegenop om mijn klittenbos weer fatsoenlijk te krijgen… Tot ik deze geweldige borstel opgestuurd kreeg om te testen! The Wetbrush heeft haren borstelen nog nooit zo fijn gemaakt! Ik zie er altijd enorm tegen op om mijn haren te borstelen. Vooral na het douchen. Vaak zit het bij mij na het douchen mega in de klit. Hier kan ik mij enorm aan irriteren. Je wil niet weten hoeveel haar er na het borstelen het uit komt! Soms zou je denken dat je geen haren meer overhoudt… 


Wist je dat de hoeveelheid haren die een mens verliest per dag verschilt per persoon? Ook de momenten/seizoenen wanneer je meer haarverlies hebt dan andere momenten verschillen per persoon. Gemiddeld geldt dat een mens zo’n 100 haren per dag verliest. Daar komen ongeveer dezelfde aantallen voor terug!


The Wetbrush is een lekkere grote borstel, hij ligt enorm fijn in de hand en heeft een super vrolijke gele kleur!


De flexibiliteit van de pinnetjes maakt beschermend en pijnloos ontklitten mogelijk, terwijl de SofTips bovenop de pinnetjes de hoofdhuid masseren om de bloedsomloop in de haarfollikel te stimuleren.


De pinnetjes zijn zo gemaakt dat de borstel super makkelijk door je haar kan, dus ook de klitten meeneemt. Dit is de eerste borstel waar ik niet mee vast komt te zitten in mijn haar! Wat een verschil met mijn andere dure borstels… Zelfs anti klit spray hielp in mijn geval niet!
De naam zegt het al, je kunt deze borstel ook onder de douche gebruiken. Dit heb ik geprobeerd en de borstel gleed zo door mijn haar! Wauw! Dit was met andere borstels niet gelukt, want dan zou het een grote klittenbos zijn geweest… Als je haar nat is, is het ontzettend kwetsbaar, dus je kunt je haar beter borstelen nadat je je haar hebt geföhnd of hebt laten drogen. De kans op gespleten punten neemt toe als je je haar nat borstelt!

The Wetbrush is voor alle soorten haar geschikt, of het nu krullend, dik, fijn of steil haar of een pruik is. Ook is deze borstel super als je haar extensions hebt!


Na het gebruiken van deze borstel is mijn haar geheel klit vrij, het glimt mooi en mijn haar voelt heerlijk zacht aan! Ik ben fan, hoef niet meer een kwartier lang staan borstelen!
Deze vrolijke The Wetbrush borstel is in een heleboel vrolijke kleurtjes verkrijgbaar. De borstel kost €14,95.
* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review 

10 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
10 reacties
  Herma

  17.08.2017


  Wat een verademing zo’n borstel zeg!!! Ben een paar keer bezig geweest met een andere borstel om je haar uit de klit te krijgen.. was bijna een uur bezig toen!! Echt een super fijne borstel! Wat ziet je haar er mooi uit na het borstelen!!!


  Joyce Elise

  17.08.2017


  Erg was dat he! En dat voor zo’n dure borstel?! Krijg dan echt de neiging om het eraf te knippen 🙈😤 Gelukkig heb ik nu deze fijne borstel!  17.08.2017


  Deze borstel lijkt me zo ontzettend fijn!!


  Priscilla

  17.08.2017


  Klinkt echt heel fijn! En wat een mooie gele kleur heeft deze borstel, geel is mijn lievelings kleur!😍  17.08.2017


  Wat een fijne borstel! ik heb niet echt klitten in mijn haar dus ik hoef zo een borstel ook niet te gebruiken  17.08.2017


  Ik kom er met een borstel niet eens door!  17.08.2017


  Wauw! Wat heb je ook een bos met haar zeg… kom ik aan met mijn sprietjes. Ik wil een volume borstel 🙂
  Fijn dat het doet wat het beloofd.  17.08.2017


  Lijkt me ook super! Ik heb ook krullen, fijn zo lekker door te kammen lijkt me  19.08.2017


  Lijkt me een fijne borstel, ik ben alleen erg bang dat mijn haar er ‘ontploft’ uitziet als ik het borstel.


  Joyce Elise

  19.08.2017


  Je haar wordt gelukkig niet statisch van de borstel, het zit velen malen beter nadat je je haar er mee hebt geborsteld!Laat een reactie achter