Soundhooks - speciaal voor de Apple Airpods! - Joyce Elise
21.08.2019

Wanneer je aan het wandelen, skeeleren, hardlopen of tijdens het fietsen constant je Apple AirPods moet controleren of ze nog goed zitten… Super irritant! Gelukkig zijn er Soundhooks ontwikkeld! Deze siliconen covers kun je om de AirPods doen en zo blijven ze goed in je oren zitten, welke activiteit je ook mee bezig bent.

Over Soundhooks:

Soundhooks is ontstaan uit een passie voor AirPods en Apple producten. Na zelf een keer de AirPods te zijn kwijt geraakt tijdens het hardlopen zijn we dan ook opzoek gegaan naar een oplossing! Zo kwamen de Soundhooks tot stand. Dit zijn premium silicone earhooks gemaakt voor Apple AirPods of EarPods. Door deze hooks ervaar je een verbeterde geluidsisolatie en zal je nooit meer last hebben van loszittende AirPods. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat dit bestaat dus awareness creëren heeft een hoge prioriteit! Het is op dit moment tevens een 1 product webshop maar wij zijn van plan dat in de nabije toekomst uit te breiden.

Omdat ik kleine gehoorgangen heb vallen bijna alle oordopjes uit mijn oren. Daarom was ik juist zo benieuwd naar dit product!

Het gaat je op den duur mateloos irriteren als je tijdens de honden uitlaten of skeeleren je oordopjes er constant uitvallen…

Dankzij de Soundhooks is dit verleden tijd! Ben zo blij met dit extra accessoire aan mijn EarPods! Ze zitten super comfortabel en doordat ze nu goed in het oor passen is het geluid veel beter!

Er zitten 4 stuks in het doosje. De Soundhooks zijn gemaakt van 100% premium silicone en hebben hierdoor een lange levensduur.

De Soundhooks passen niet alleen op de Airpods 1&2, maar ook op de bijgeleverde Apple EarPods die bij je Iphone zitten! Wanneer de siliconen Soundhooks rond de AirPods zitten passen ze niet in het doosje om ze in op te laten. Dus je moet ze er wel even bij elke oplaadbeurt af halen!

Ik heb zoals je hierboven ziet een kortingscode van 10% voor jullie mocht je ze ook willen bestellen!

De Soundhooks zijn te bestellen op: www.soundhooks.com

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    21.08.2019


    Ohhhhh dat is super handig!!!Laat een reactie achter