Review| Utsukusy- Sarcodes couperose beauty box - Joyce Elise
23.11.2017

Vandaag een review van de Utsukusy Sarcodes box. Deze box bevat 3 producten:

– de Sarcodes Couperose crème

– de Bijin reinigings crème

– de Sarcodes Platinum Homeopathic serum

De Utsukusy Sarcodes Couperose lijn is geschikt voor mensen met een gevoelige huid en voor mensen met couperose. Deze lijn bevat vitamines en mineralen om de weerstand (huid barrière) weer op te bouwen. Als je huid een mineraal tekort heeft kan de crème in het begin licht prikkelen. Dit had ik ook. Dit is geen allergische reactie, maar je voelt dat de huid de mineralen opneemt! Ook dit verdwijnt na een paar dagen. 

Mijn huid was na gebruik mega zacht en na een paar weken zag je duidelijk verschil! Ik heb geen last van schilfers meer en mijn droge huid is ook weg. Hier ben ik ontzettend blij mee, want het is geen mooi gezicht op foto’s en als (beauty)bloggerkun je geen droog gezicht gebruiken!

 

 

We beginnen met de Sarcodes Couperose crème:

Deze zit in een mooie ronde gouden bol. Je kunt zien dat dit geen goedkope crème is! Ik hou wel van mooie verpakkingen zoals jullie weten!;-) Het was verschrikkelijk lastig om de ronde gouden bol te fotograferen!

De Sarcodes Couperose crème is een verstevigende en kalmerende crème tegen huidverslapping, tegen couperose en tegen irritaties, schilfers, rode vlekjes en de gevoelige huid. Het is een lekkere lichtroze dikke crème en smeert goed uit. Na aanbrengen jeukt het niet, dus dat is al een pluspunt! Dit heb ik vaak bij gezichtscrèmes. Je kunt echt merken dat het je huid een boost geeft!

Deze crème bevat klaver (stimuleert de bloed circulatie), groene thee (ontstekingsremmend) en druivenpit olie (anti-oxidanten werking). Diepe hydratatie en beschermend effect. De crème is effectief tegen couperose, werkt verstevigend op de vaatwanden en kalmeert tegelijkertijd de gevoelige huid. Verbetert de gezondheid van de huid en laat roodheid afnemen. Bevat veel mineralen, waaronder goud, waardoor de weerstand van de huid verbetert en rode vlekken, schilfers en irritatie minder snel optreedt.

De couperose crème werkt goed samen met het paardenkastanje hydrolaat en met het cypres hydrolaat bij couperose en voor het verstevigen van de huid.

Voor de gevoelige huid die gekalmeerd moet worden werkt de couperose crème mooi samen met het kamille hydrolaat, het lindebloesem hydrolaat en het oranjebloesem hydrolaat.

Geschikt voor de gevoelige huid, de slapper wordende huid en de huid met couperose en rosacea.

En we gaan verder met het 2e artikel uit de box: De Bijin reinigingcreme:

Niet iedereen reinigt zijn of haar gezicht. Ik zelf heb al heel wat crèmes, lotions en micellaire waters opgemaakt. Eerst gebruikte ik altijd de beruchte make-up verwijder doekjes van Action. Deze make-up remover doekjes zijn ontzettend slecht voor je huid! Niet iedereen weet dit. Zelf maak ik mij er nog weleens schuldig aan als ik met make-up bezig ben. Maar het is zoveel beter om je huid te reinigen met een speciale reinigings crème!

Hoe gebruik je de Bijin reinigings crème?

De Bijin reinigings crème masseer je ‘s morgens en ‘s avonds met rustige bewegingen in. Het is een reiniging die niet alleen de huid schoonmaakt, maar ook zachter maakt en al de eerste antirimpel werking aan je huid meegeeft.Wat belangrijk is in het gebruik van de Bijin facial cleanser cream is dat je hem afneemt met warm water en een doekje of washandje. Als je hem alleen maar met water afneemt, blijft er namelijk een flinterdun laagje olie achter op de huid. Dat voelt fijn, vooral als je een droge huid hebt, maar in dat olie laagje is nu juist het vuil van je huid opgelost, dus je reiniging is dan minder effectief!

Daarnaast bevat de Bijin facial cleanser cream cetyl alcohol. Dit is geen alcohol, maar een terug vetter van de opperhuid, zodat je huid gehydrateerd is na het reinigen. Certl alcohol heeft alleen wel grotere moleculen, dus wil je het ook weer van je huid af halen.
Mijn poriën zijn enorm groot en hier stoor ik mij heel erg aan! Na gebruik van de Bijin Facial cleanser crème zijn mijn poriën schoon en oogt mijn huid veel frisser!

 

De Bijin Facial cleanser cream is een reinigende crème die natuurlijke oliën bevat. Vet lost namelijk op in vet, en water lost op in water. Door de natuurlijke oliën in de crème lossen talg, vuil en verharde huid (hoorn) op, waardoor mee-eters bij dagelijks gebruik verdwijnen en er een schone en fijnmazige huid verschijnt. Voor schone en kleine poriën, terwijl de huid tegelijkertijd de eerste verzorging ontvangt en rimpel vorming wordt voorkomen.

De Bijin Facial cleanser cream is zo ontworpen dat deze gemengd kan worden met onze scrubs, met (etherische) olie en met al onze hydrolaten en crèmes. Door de samenstelling zorgt dit ervoor dat de producten dieper en beter in de huid opgenomen worden en een doelgerichte werking hebben. De Bijin Facial cleanser cream opent de huid en versterkt daardoor de werking van alle andere Utsukusy producten.

Sarcodes Platinum Homeopathic Serum:

We eindigen met het serum. Deze breng ik over de crème aan. Het serum is wit doorzichtig en smeert heerlijk uit en voelt koel aan. Het serum zit in een flacon met een pompje. Zo kun je het serum gedoseerd aanbrengen en het is ook nog eens hygiënisch!

Het Platinum serum bevat aloë vera en plantaardig collageen. Revitaliseert de huid en verbetert de huidstructuur, waardoor de huid steviger wordt.
Effectief tegen pigmentvlekken en andere oneffenheden in de huid. Bevordert de opname van voedingstoffen in de huid.
Het serum versterkt en verdiept de werking van de Platinum crème en is geschikt voor alle huidtypes, met name geschikt voor de gemengde maar toch ook gevoelige huid.

Ik ben enorm blij met het serum! Mijn huid reageert er erg goed op: mijn huid straalt meer, de droge plekken zijn weg en ik heb minder last van pukkels en jeuk!

In het begin kan het wat strak of trekkerig aanvoelen, maar dit verdwijnt weer na een paar dagen en als je gewend bent aan het serum! Dit komt doordat het serum en de crème de huidlagen beter met elkaar laat communiceren en een verstevigend effect heeft.

De Utsukusy Sarcodes couperose beautybox kost €85. Ze doen ook mee aan Black Friday met de code BlackFriday, yayyy! De kortingscode geldt het hele weekend, dus ik zou zeker een kijkje nemen in de webshop: www.utsukusy-schoonheid.nl

 

 

* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties

  23.11.2017


  De producten van Utsukusy zijn geweldig fijn om te gebruiken. Dit lijkt me een heerlijke box!!!!


  Priscilla

  23.11.2017


  Wat een mooie producten zitten er in deze box! Mijn huid heeft eigenlijk ook wel een oppepper nodig…  24.11.2017


  Wat een mooie box! Ik ben ook tevreden over de producten! Mijn huid is echt opgeknapt.


  Joyce Elise

  24.11.2017


  Super dat jij ook zo’n goede ervaring met de Utsukusy producten hebt!🤗Laat een reactie achter