Review| Thomas aqua + pet & family stofzuiger - Ideaal voor mensen met huisdieren! - Joyce Elise
10.09.2020

Met 2 honden in huis is het erg fijn om een goede stofzuiger te hebben want ze maken ook behoorlijk wat rotzooi. Gelukkig krijg je er heel veel liefde voor terug!;-) Ik kreeg de Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger opgestuurd om te testen en natuurlijk mag ik hem ook houden waar ik super blij mee ben. Want wat een geweldig ding is het, we kunnen inmiddels niet meer zonder Thomas! Deze stofzuiger kwam precies op het goede moment, aangezien onze stofzuiger het na zoveel jaren trouwe dienst had begeven.

Uiterlijk + extra accessoires

Door zijn prachtige oranje uiterlijk valt hij gelijk op. Er zitten maar liefst 5 extra accessoires bij. Toen ik de stofzuiger voor het eerst aanzette hoorde ik gelijk dat hij minder lawaai maakt dan mijn vorige stofzuigers, dit vind ik echt enorm fijn! En niet alleen voor mezelf, ook voor mijn twee hondjes. Ze hebben het nooit zo op de stofzuiger en dit komt voornamelijk door het lawaai wat zo’n ding produceert. Dit doet natuurlijk zeer in hun oren. Ze schoten dan ook alle kanten op bij onze vorige stofzuiger als we gingen zuigen. Gelukkig is dit verleden tijd!

Het was de eerste paar keer best wel wennen, kijken welke stofzuiger mond het fijnst is en hoe je alles in elkaar zet. Wat enorm fijn is, is dat er een hele handige gebruiksaanwijzing bij zit. Mocht het niet lukken of als je iets wil opzoeken. De zuigkracht is erg goed en de steel zelf om vast te houden ligt fijn in de hand.

De Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger weegt 8,2 kg en heeft een speciaal Easy Drive zwenkwieltje van voren zitten zodat hij makkelijk door het huis te rijden is. (Ook over de drempels). De snoerlengte is 8 meter en het motorvermogen is 1400/1600 watt. Perfect dus voor mensen die net als wij huisdieren hebben. Binnen no time is je huis weer lekker schoon!

Multifunctioneel

Je kunt met de Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger niet alleen krachtig droog en nat zuigen, maar ook nog eens dweilen!

Als Bram zijn dwarse buien heeft durft hij nog weleens in huis te plassen en soms ook een cadeautje achter te laten… En dan is deze stofzuiger met dweilfunctie echt ideaal! Je pakt hem even snel, zet de slang vast aan de stofzuiger(deze klik je super makkelijk op de stofzuiger en je bent zo weer klaar!

Er zit een speciaal flesje reinigingsmiddel bij de stofzuiger: Thomas ProTex. Als deze op is ga ik er gelijk nog een paar van in slaan. Wat een geweldig schoonmaak spul is dit! Het parket en de plavuizen blinken als een spiegel en waren na het stofzuigen en dweilen super schoon.

Het sproei-extractiesysteem: zuigen, wissen en drogen in slechts één handeling!

Wat een geweldige uitvinding! Omdat mijn polsen enorm hypermobiel zijn is stofzuigen en dweilen een enorme aanslag op mijn lichaam. Dankzij deze extra dweilfunctie hoef ik niet nog eens met een dweil achteraan te gaan na het stofzuigen! Mijn moeder gooide tijdens het stofzuigen een glas cola om ver: glas kapot en cola over de vloer… Gelukkig was het binnen no time opgeruimd dankzij de handige dweilfunctie. Ze heeft de stofzuiger ook getest en vindt hem helemaal geweldig!

Waterreservoir

Het waterreservoir kun je gemakkelijk legen in het toilet. Spoel daarna goed de blauwe filters na, droog het even af en zet hem terug in de stofzuiger. Zorg dat je het deksel open houdt om hem goed te kunnen laten drogen anders gaat het enorm stinken en dit wil je echt niet!

Let op: zodra je het waterreservoir gevuld hebt met water mag je de stofzuiger niet rechtop zetten!

Speciale zuigmond voor dierenharen

Deze stofzuiger heeft ook een extra zuigmond voor het droogzuigen. Met deze eenvoudig te reinigen turboborstel verwijder je dierenharen en stof van elke vloer. Dit maakt het huishouden een stuk eenvoudiger voor mensen met huisdieren! Ik vind het echt ideaal, zeker wanneer mijn honden in de rui zijn of om je stoffen bank schoon te maken. Want met honden wordt de bank natuurlijk sneller vies, denk aan hondenharen, vieze pootjes van buiten, knoeien met snackjes etc.

DHA

De Duitse Huid- en Allergiehulp e.V is zuinig met product aanbevelingen. Toch raad ze een stofzuiger aan voor mensen met allergieën: de Thomas Aqua + Pet & Family. De reden hiervoor is de hoge mate van scheiding van allergenen in het waterfilter van deze stofzuiger – een prestatie die ook zorgt voor meer frisse lucht.

AQUA+ FILTERING

Dankzij het AQUA+ filter worden, met slechts 1 liter water, fijnstof, dierenharen, mijten en andere allergenen eenvoudig opgezogen en geurloos in het water opgenomen. Hierdoor kunnen de opgezogen stofdeeltjes niet meer in de binnenlucht terechtkomen.

Het resultaat: Een merkbaar frissere binnenlucht.

Het voordeel: Stofzuigen zonder stofzakken. Deze hoeven dus niet te worden aangeschaft.

Geen stofontwikkeling

Opgezogen stof, dierenhaar, allergenen, mijten, vuil en stofdeeltjes die in het water werden opgenomen, worden gewoon met het afvalwater afgevoerd.

Zonder stofontwikkeling bij het leegmaken van de AQUA-BOX!

 

HOGE FIJNSTOFFILTRATIE

Vermindert pollen en allergenen

Met de Pet & Family plus wordt tegelijk meervoudig gefilterd en veilig geabsorbeerd: een HEPA 13-filter, een micro-uitblaasfilter en met name de opname in water van zelfs de fijnste stofdeeltjes en pollen zorgen voor een allergievriendelijk klimaat in alle kamers.  Tevens wordt bij de zuiger een tweede HEPA 13-filter geleverd.

Voordelen:

– deze stofzuiger is erg krachtig

– uitgebreide accessoires

hygiënisch

– maakt weinig herrie

– de dweilfunctie is ideaal

– geen zakken meer nodig

– ideaal voor mensen met huisdieren en allergieën en ik denk ook wanneer je (kleine) kinderen hebt!

Nadelen:

– het schoonmaken van de stofzuiger na elke zuig of dweilbeurt

– goed laten drogen anders gaat het enorm stinken

– het waterreservoir is nogal snel leeg dus je moet hem steeds opnieuw vullen

Wij zijn erg blij dat we deze Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger mochten testen. En raden hem zeker aan, met of zonder huisdieren en natuurlijk als je allergieën hebt: het is een geweldige stofzuiger om in je bezit te hebben! De prijs vind ik ook meevallen, er zijn wel duurdere stofzuigers op de markt die deze functies niet hebben.

Wil je na het lezen van mijn review deze stofzuiger ook aanschaffen? De Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger kun je kopen bij Bol.com en kost €259,99.

*De Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger heb ik gekregen ter review.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    10.09.2020


    Wat een genot om zo’n fijne stofzuiger te hebben!!! Hij is wel redelijk groot, maar het gewicht valt enorm mee! Hij rijdt Ook heel soepel over alle ondergronden.
    Hij is zijn geld dubbel en dwars waard! Dat zeg ik niet omdat Joyce hem gekregen heeft, maar omdat dat echt zo is. Ik ken nog meer mensen die deze stofzuiger ook hebben en zij zijn er ook zo tevreden over!
    Echt een aanrader!Laat een reactie achter