Review| Pet Corrector - Joyce Elise
29.07.2019

Pomeranian’s (in het Nederlands: dwergkeesjes)staan er om bekend dat ze veel blaffen. Die van ons doen het hele dagen en er zijn dagen dat ze je gewoon tot wanhoop drijven met hun geblaf. Niks helpt. Zeker na een traumatische ervaring van een poos geleden. Er werd ‘s nachts om 4u op de bel gedrukt en er renden 7 jongens weg. Sindsdien is hij woest op alles wat voorbij loopt/fietst/rijdt. Ik zag de Pet Corrector voorbij komen en vroeg mij af of het zou helpen. Echt goedkoop is het niet, maar ik heb het toch aangeschaft om te proberen! Benieuwd naar mijn ervaring met de Pet Corrector? Lees dan snel verder!

Mijn ervaring met de Pet Corrector:

Na 2 keer spuiten met de Pet Corrector ging het al beter met het blaffen! Je hoeft nu nog maar het flesje te pakken en ze stoppen al! Echt een wonderflesje dus! Ze weten dondersgoed dat ze niet mogen blaffen. Maar af en toe slaan ze gewoon door en dan is dit een handig hulpmiddel! Je kunt het voor meerdere dingen gebruiken in de opvoeding! Super handig!

Sissend geluid

De Pet Corrector maakt een luid sissend geluid km de hond af te leiden en ongewenst gedrag te stoppen. Zorg er voor dat de hond direct beloond wordt als hij zijn foute gedrag gestopt is. Het is belangrijk dat de Pet Corrector verantwoord gebruikt wordt en dat het alternatief wenselijke gedrag beloond wordt. Lees het boekje voor gebruik!

Timing

– Test de gevoeligheid van het dier: gebruik de Pet Corrector op meer dan een meter afstand.

– Richt de spray van de Pet Corrector boven het hoofd van je huisdier. (Richt het niet direct op het huisdier zelf)

– De timing is van cruciaal belang! Gebruik de Pet Corrector alleen als het huisdier het betreffende ongewenste gedrag vertoont! Beloon je huisdier direct als hij of zij stopt met het ongewenste gedrag.

– Zorg ervoor dat je de Pet Corrector rechtop in een verticale positie vasthoudt.

– Gebruik de Pet Corrector zo kort mogelijk. De spuitbus wordt namelijk koud bij langdurig gebruik!

– Na 2-4 keer zul je merken dat je huisdier al reageert als je de spuitbus alleen maar pakt of laat zien.

– Probeer één gedragsprobleem per keer te corrigeren, bijvoorbeeld het omhoog springen. Zodra je dit gedrag hebt gecorrigeerd kun je aan het volgende gedragsprobleem gaan werken.

Er is ook een bijpassende hoes om het flesje in mee te nemen en aan je broek te hangen:

Waar kun je de Pet Corrector voor gebruiken?

ongewenst geblaf: veel honden raken opgewonden in de auto of als er bezoek komt. Als het geblaf van de hond te hard wordt kun je de hond met behulp van de Pet Corrector stil krijgen. Na 2-3 keer sprayen of alleen het tonen van de spuitbus is het vaak al voldoende om de hond te calmeren.

omhoog springen: Slecht een of twee toepassingen van de Pet Corrector(houd de spuitbus van je huisdier af als het tegen je opspringt) zouden voldoende moeten zijn. Draag de Pet Corrector hierna gewoon bij je zodat de hond weet dat je hem bij je hebt.

voedsel stelen: Honden moeten leren dat zij geen voedsel mogen stelen en een strategisch geplaatste Pet Corrector is normaal gesproken een effectief afschrikmiddel.

ongewenste verblijfsplaats: Als je bijvoorbeeld niet wil dat je huisdier boven of op de bank komt kun je de Pet Corrector gebruiken om je huisdier te weerhouden op deze plaatsen te komen. Zet de Pet Corrector hierna gewoon op deze plaatsen neer als afschrikmiddel.

agressie: Het kan handig zijn om de Pet Corrector mee de nemen als je je hond uitlaat voor het geval andere agressieve honden jouw aanvallen. Als je een probleem hebt met een agressieve hond of als je niet weet hoe je in een bepaalde situatie niet reageren dien he deskundig advies in te winnen!

katten: Katten zijn uitzonderlijk gevoelig voor de sisklank. Het is van belang dat je voor gebruik op katten een afstand van 5-10 meter hanteert in plaats van een meter die voor honden wordt aanbevoleln. Richt de Pet Corrector nooit direct op het gezicht van een kat!

Als je hond niet of slecht reageert op de Pet Corrector:

Als je hond niet of slecht reageert op de Pet Corrector dien je het gebruik onmiddellijk te staken! De Pet Corrector gaat niet al het gevaarlijke gedrag bij alle dieren tegen en vooral in omgang met vechtende of agressieve honden is uiterste omzichtigheid geboden!

Ik kocht de Pet Corrector bij Discus vd Vreede: www.discusgoes.nl

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    29.07.2019


    Whooooww… ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken! Echt een aanrader!!Laat een reactie achter