Review| Milu Workout Beauty Tool - Joyce Elise
18.11.2019

Gezichtsrollers zijn op moment helemaal hot in beautyland! Overal zie je wel een beautytool voor het gezicht verschijnen. Van saaie kleuren is geen sprake, ze worden in prachtige kleuren gemaakt. Mijn oog viel direct op de Milu Workout Beauty Tool. Als ik het er met iemand over wil hebben kijken ze je raar aan. Of ze denken dat het een of ander vreemd sex speeltje is… Heb de vreemdste dingen al gehoord haha! Maar als je ze verteld over je ervaring en hoe mooi je huid nu is gaan ze overstag en willen ze er ook een aanschaffen! Ik heb deze Milu workout beautytool getest en vandaag kun je lezen wat ik er van vind!

Over Milu:

Milu is een nieuw Nederlands skincare merk dat altijd op zoek is naar quick beauty fixes. Voor haar eerste productlijn sheet maskers neemt Milu ons mee naar Korea, het beauty walhalla van de wereld. Hier worden innovatieve en verrassende ingrediënten gebruikt voor uitgebreide beautyrituelen. Milu levert je de allerbeste skincare producten gebaseerd op de K-Beauty expertise. Om je huid een oppepper te geven of extra te verzorgen. De lijn bestaat uit sheetmaskers en een konjac spons: ‘instant beauty boosters’ om je een stralende en ‘dewy’ huid te geven!

Een workout tool voor je gezicht?!

Ja, je leest het goed! Haha. Milu heeft een gezichtsroller ontworpen van hoogwaardig rosé gouden zinkallooi. Het ziet er enorm luxe uit en alleen al om de verpakking zou je hem al mee nemen!

De intensieve massage roller zorgt er in slechts 5-10 minuten per dag voor dat de spieren in je gezicht worden gestimuleerd en daardoor voor een verstevigend en gelift effect zorgen. De innovatieve tool van hoogwaardig rosé gouden zinkallooi volgt je gezichtsvorm perfect. MILU heeft er uiteraard een efficiënte en snelle workout bij ontwikkeld.

Hoe werkt het?

– Zorg allereerst dat je je gezicht hebt gereinigd en er geen make-up meer aanwezig is op je gezicht voor je met de roller aan de slag gaat! Anders rol je de viezigheid alleen maar in je huid en dit wil je echt niet!

– gebruik een olie of serum naar keuze

– om de puffiness uit je gezicht te halen kun je hem voor gebruik even in de koelkast leggen zodat de roller lekker koud is

Work out baby!

– Begin bovenaan: wenkbrauwen
Gebruik de tool uitsluitend op een schoon, droog gezicht. Rol en masseer vanuit de binnenhoek van je wenkbrauwen en ga – in een lichte opwaartse beweging – in de richting van je slapen en haarlijn.

– Naar het midden: wangen
Plaats de workout beauty-tool op je jukbeen naast je neus en rol in de richting van je oren.

– Naar beneden: kin en kaaklijn
Begin in het midden van je kin en rol naar boven, volg de contouren van je kaaklijn.

– Heads up: nek
Rol van kin naar schouder. Gebruik de beauty tool om de spieren aan de zijkant van je nek te masseren met zowel opwaartse als neerwaartse bewegingen. Vermijd hierbij je keel. 

– Herhaal elke stap zo vaak als je wilt, binnen je 5-10 minuten durende training.
Reinig de tool na gebruik met een droge doek en bewaar het op een droge plaats.

– LET OP: Niet teveel druk zetten. Pas zoveel druk toe als comfortabel aanvoelt. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken in geval van zinkallergieën!

Geen excuus om niet te trainen, want in slechts 4 stappen ben je met deze nieuwe workout buddy ready-to-go!

Schoonmaken:

Maak je beautytool schoon onder warm water en of alcohol. Dit doodt de bacteriën en zorgt ervoor dat je geen puistjes of andere vieze ontstekingen krijgt. En het is gewoon veel hygiënischer om met een schone roller over je gezicht te gaan ivm wondjes, puistjes etc!

Deze tool:

– Verstevigt en lift de huid
– Stimuleert bloedcirculatie
– Werkt snel en efficiënt
– No sweat, big results!

Resultaat:

Mijn huid voelt meer gehydrateerd aan omdat het serum echt in mijn huid wordt ‘gerold’. Je huid krijgt een mooie glow en je ziet al snel resultaat, namelijk dat je huid er niet meer zo dof uit ziet doordat hij door het rollen veel beter gehydrateerd wordt! Ook merkte ik aan het begin dat ik meer puistjes kreeg. Misschien moest mijn huid er aan wennen aangezien ik na een paar weken geen puistjes meer had na het rollen! Ben benieuwd of meer mensen dit hadden. Mijn eczeem is er helaas niet minder van geworden, wie weet dat het op lange termijn wel minder wordt! Zou ontzettend fijn zijn!

Waar te koop?

Je kunt de Milu workout beautytool bij Milu, Douglas en Cosmania kopen voor €43!

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    18.11.2019


    Lijkt me super fijn!Laat een reactie achter