Review| MAC – Creme in your coffee lipstick - Joyce Elise
23.02.2018

Ik was op de site bij Parfumerie Douglas aan het rondneuzen tussen de MAC lipsticks. Mijn oog viel op deze lipstick van MAC Cosmetics: ‘Creme in your coffee’. De naam vond ik super leuk klinken en het nude kleurtje was ik ook wel benieuwd naar aangezien ik niet veel nude kleuren in mijn lipstick stash heb!

Heb 2 nude lipsticks van MAC in mijn lipstick stash en deze kleuren draag ik erg vaak omdat ze overal bij passen. Mijn favoriet is Nouvelle Vogue, dit was een limited edition en kocht ik 3jaar geleden tijdens een bloggersmeeting in Rotterdam. Dit is meer een roze nude kleur en is perfect voor bij een witte huid. Hij is al voor de helft op, dus ik hoop dat deze kleur een keer terug komt. Dan koop ik er gelijk 2 op voorraad!

De andere nude kleur die ik heb is Faux. Dit is een my lips but better kleur die iedereen staat. Natuurlijk heb ik ook een paar felroze en paarse MAC lipsticks, maar deze kun je niet overal mee combineren helaas! Wat ik altijd fijn vind aan MAC lipsticks is dat ze naar vanille ruiken!

Deze lipstick is net als mijn andere MAC lipsticks super gepigmenteerd en hij glijdt als boter over mijn lippen!

Creme in your coffee is een hele mooie nude kleur met een bruine ondertoon. Hij is niet zo roze als de andere nude MAC lipsticks die ik heb, dus was even bang dat hij niet bij mijn lichte huid zou staan!

Maar mijn ervaring is dat nude tinten bij mij vaak roze zijn in plaats van bruin, dus was benieuwd hoe Creme In Your Coffee op mijn lippen uit zou pakken! En hij neigt inderdaad meer naar roze op mijn lippen. Ik vind hem erg mooi staan!

De lipstick blijft zo’n 4uur zitten en het is een cremesheen lipstick met een romige finish, wat het heel comfortabel en hydraterend aan laat voelen op de lippen! Een drankje overleeft de lipstick, maar na een maaltijd moet je hem toch echt even opnieuw aanbrengen.

Het scheelt echt per licht hoe de kleur van de lipstick overkomt. De ene keer is hij meer bruin/nude kleurig en dan neigt hij weer meer roze. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Deze MAC lipstick kocht ik online bij Parfumerie Douglas, maar je kunt de lipstick ook (online) verkrijgen: o.a bij de Bijenkorf , sommige Parfumerie Douglas filialen en de MAC PRO stores zelf! Prijs: €19,50.

12 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
12 reacties
  Herma

  23.02.2018


  Prachtige kleur!!! Ben fan van de MAC lipsticks!! Echt super mooi!!


  Joyce Elise

  24.02.2018


  Ja, ze zijn ontzettend fijn en hebben prachtige kleuren!😊  23.02.2018


  Wauw wat een prachtige kleur.
  Deze staat ook nog op mijn wishlist maar wist nog niet zo goed hoe de kleur werkelijk was omdat je op internet zoveel verschillende foto’s ziet waarbij de kleur anders is. Goed om te lezen dat hij jou heel goed bevalt. De kleur staat je prachtige!


  Joyce Elise

  24.02.2018


  Thnx!😊 Tis echt de moeite waard om deze kleur aan te schaffen! Ben benieuwd hoe hij bij jou staat!😁


  Priscilla

  23.02.2018


  Deze kleur kende ik nog niet, maar wat staat hij je mooi!


  Joyce Elise

  24.02.2018


  Thnx!😊


  Lien

  23.02.2018


  Wauw wat een mooie kleur!  23.02.2018


  Hele aparte kleur, maar staat je verdorie goed zeg.


  Joyce Elise

  24.02.2018


  Thnx!😊


  Sharmaine

  23.02.2018


  Hele mooie kleur! Staat je echt super mooi! 💋💋


  Joyce Elise

  24.02.2018


  Thnx!😊  24.02.2018


  Ik was nog niet bekend met dit kleurtje van MAC, maar vind hem echt prachtig <3Laat een reactie achter