Review| L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Kokos - Shampoo, conditioner en haarmasker - Joyce Elise
23.08.2020

Ik kreeg laatst een pakketje opgestuurd met 3 haarproducten van L’Oréal Paris. De L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Kokos shampoo, conditioner en haarmasker. Er zit extra fijne kokosnootolie in verwerkt. Deze 3 producten zijn voor normaal tot droog haar geschikt! Zelf heb ik best wel droog haar en krullen. Soms reageert mijn haar niet goed op kokosnoot, waar dit aan ligt weet ik niet. Maar ik kan jullie alvast verklappen dat het enorme fijne haarproducten zijn waar mijn haar erg blij van wordt!

Deze 3 haarproducten zijn helaas niet Curly Curl proof! Omdat mijn haar er goed op reageert heb ik toch besloten om deze producten verder te testen. Ze ruiken alle 3 super lekker en je hebt niet veel van de shampoo, conditioner en het masker nodig, dus erg zuinig in gebruik! Ze verzwaren je haren niet. Voor mij is dit heel belangrijk omdat sommige haarproducten, vooral shampoo, conditioner en haarmaskers mijn haar vaak verzwaren of dat het er erg slapjes bij hangt. Ik heb de laatste weken alleen deze producten gebruikt en ik ben zo verliefd op de geur, jammer dat jullie het niet kunnen ruiken!

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Kokos niet verzwarende shampoo:

De verpakking ziet er mooi uit en het ruikt echt mega lekker! Mijn haren worden er lekker zacht van. Ik gebruik de shampoo 1 keer per maand om mijn haar een grondige wasbeurt te geven.

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Kokos niet verzwarende conditioner:

Op dagen dat mijn haren niet te vet zijn of wanneer ik geen buildup heb gebruik ik alleen de conditioner om mijn haar mee te ‘wassen’. Mijn haren zijn daarna echt mega zacht en totaal niet vet! Als ik mensen vertel dat ik mijn haren alleen met conditioner was kijken ze mij altijd raar aan. Ik doe het ook nog maar sinds een jaar. Je merkt na een paar keer al verschil. In het begin kan je haar vet worden omdat de haren moeten wennen. Geef alsjeblieft niet op, want ze zijn daarna super zacht, shiney en je krullen zitten zoveel beter!

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Kokos 1001 haarmasker:

Ik gebruik dit haarmasker 1 keer per week zodat mijn haren lekker gehydrateerd blijven en niet uitdrogen. Zeker nu het zomer is. Het is een flinke pot dus je doet er best wel een tijdje mee!

Deze 3 haarproducten van L’Oréal zijn onder andere te koop bij: Bol.com, Kruidvat, Etos etc.

Kosten:

– Shampoo: €4,99

– Conditioner: €5,25

– Haarmasker: €7,99

Ik enorm enthousiast over deze producten van L’Oréal en kan ze iedereen aanraden, ook als je geen krullen hebt! Deze lijn is vaak in de aanbieding bij o.a Kruidvat en Etos. Hou vooral de aanbiedingen uit de folders in de gaten!:-)

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    23.08.2020


    Oh geweldig voor jouw haar dus!! Ik heb kunnen snuiven aan deze producten🤣🤣en ja hoor… het ruikt echt heerlijk!!!!
    Echt een aanrader!Laat een reactie achter