Review| Color Kill liquid lipstick - Sweet Salmon - Joyce Elise
11.07.2019

Vandaag een lipstick review! Het is zomer en dan zijn felle kleuren helemaal hot! Met deze geweldige kleur van Color Kill in de kleur Sweet Salmon op je lippen krijg je zeker te weten complimentjes!

Ik heb deze geweldige liquid lipstick van Color Kill vorig jaar ontdekt. Hij zat in de Beauté et vogue box. Super leuk dat je op deze manier nieuwe merken en/of producten leert kennen!

Hoe cute is de verpakking?! Zo gaaf dat dit merk zelfs aandacht heeft besteed aan de verpakking van het doosje en de liquid lipstick zelf!

De kleur: you either hate it, or love it! Ik vind de kleur fantastisch! Deze kleur staat iedereen, zelfs mensen met een donkere huidkleur zal deze liquid lipstick mooi staan! Ik vind hem in ieder geval prachtig!

Zoals je ziet is deze liquid lipstick super gepigmenteerd, mat, goed aan te brengen doormiddel van het fijne borsteltje/applicator. Sweet Salmon heeft een creamy, moussige formule en voelt erg fijn aan op mijn lippen. Als je vooraf een beetje lippenbalsem aan brengt voelt de liquid lipstick veel fijner aan en het voorkomt velletjes!

Veel liquid lipsticks die ook nog een mat zijn brokkelen na een paar uur af. Ook deze heeft dat, dit neem ik maar voor lief aangezien de kleur enorm favoriet bij mij is! <3 Heb super leuke reacties gekregen toen ik deze kleur droeg. Het is toch best wel gewaagd om met deze kleur de deur uit te gaan, zeker als je in Zeeland woont waar de mensen niet veel gewend zijn! 😉

Color Kill is vegan + cruelty free.

Kost $15,95 en is helaas alleen online verkrijgbaar. Ze verzenden wereldwijd.

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  11.07.2019


  Deze kleur staat je super mooi!!
  Wat gaaf he die verpakking😁😁


  tamara bouchard

  11.07.2019


  Amai de verpakking alleen al is super mooi en een kunstwerkje op zich. De kleur staat je super mooi meid. Oh jammer heb geen Visa zal deze dus niet kunnen kopen veronderstel ik.


  Joyce Elise

  11.07.2019


  Ik zie dat Colorkill ook te koop is bij Amazon.com! Misschien is dat een optie? Vaak kun je met Paypal of IDeal betalen


  Lien

  11.07.2019


  Wauw wat staat deze kleur je geweldig 😍 Leuke bloggpost.


  Joyce Elise

  11.07.2019


  Ahh, super lief! Thnx!😊  13.07.2019


  o wauw! Wat een super toffe kleur. Echt de ideale kleur voor de zomer. Staat je echt super mooi!!!Laat een reactie achter