Review| Biovène Magneet Masker - Joyce Elise
22.06.2019

Kreeg het magneet masker opgestuurd van Biovène. Zelf had ik nog nooit van dit merk gehoord! De magnetische maskers zijn echt heel apart! Jammer genoeg hadden alleen tot voor kort alleen de duurdere merken magnetische maskers. Gelukkig heeft Biovène een budget magnetisch masker op de markt gebracht, yayy!

Het is een innovatief gezichtsmasker met aantrekkingskracht! Met het Biovène Charcoal Magnetic Mask verwijder je met een magneet onzuiverheden van je huid. Het resultaat is een zachte, stevige en stralende huid.

De ijzerdeeltjes in dit masker werken samen met de geactiveerde houtskool om onzuiverheden met magnetische kracht te verwijderen. Masseer je gezicht met de resterende oliën, vitamine en mineralen om de huid te hydrateren en strakker te maken. Voor een zachte, stevige en stralende teint. Perfect om de gevolgen van stress en milieu-invloeden, die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken, te bestrijden.

Dit natuurlijke, verjongende anti-aging gezichtsmasker bevat ijzer, actieve houtskool en een mix van rijke oliën. Bij het masker zit het magneet, doekjes voor om de magneet en een aanbrengspatel inbegrepen! Dit hoef je dus niet nog eens los erbij te kopen.

Biovène Magnet Mask is een innovatief, natuurlijk, anti-aging en verjongend gezichtsmasker bestaande uit magnetische deeltjes van ijzer, actieve houtskool en een mengsel van de meest rijke oliën die de natuur te bieden heeft voor een zachte stevige en stralende huid. De ijzerdeeltjes werken samen met de geactiveerde houtskool om onzuiverheden te verwijderen met behulp van magnetische stromen terwijl je de meegeleverde magneet langs uw gezicht beweegt om het masker te verwijderen.

– geschikt voor alle huidtypen

– vd ingrediënten zijn 99% natuurlijk of afkomstig uit natuurlijke bronnen

– dermatologisch getest

– niet getest op dieren

– geschikt voor veganisten

– bevat geen parabenen, minerale oliën, siliconen, ftalaten, triclosan, natriumlaurylsulfaat of gluten

Hoe werkt het?

1: Gebruik de spatel (of je eigen kwast) om een dunne laag van het masker op een gereinigd gezicht aan te brengen. Vermijd het gebied rond de ogen en laat het 10 minuten inwerken.

2: Vouw het bijgeleverde doekje om de magneet en beweeg het over je gezicht tot heel je gezicht schoon is. De magneet hoeft de huid niet te raken.

3: Masseer het resterende product in om de ingrediënten in de huid te brengen.

4: Gebruik daarna je favoriete moisturizer.

Resultaat:

Wat een super fijn en dik masker!

Met het kwastje en/of de spatel van Biovène kun je het masker gelijkmatig aanbrengen. Na het aanbrengen laat ik het 10-15 minuten intrekken en daarna masseer ik het in mijn huid. Wanneer het goed ingemassseerd is pak ik de magneet met een van de bijgeleverde doekjes en haal ik het masker eraf.

Het is een heel apart iets: de magneet zuigt/trekt het van je huid en je huid is daarna weer helemaal schoon!

Hier zie je het masker wat eraf is getrokken door de magneet.

Je voelt het niet dat het eraf wordt ‘getrokken’.

Mijn huid voelt lekker schoon en zacht aan na gebruik van dit masker. Ik ben fan! Dit soort maskers zijn geweldig voor meidenavondjes en als cadeau!

Het masker kost €9,99 en is te koop bij Kruidvat.

* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    22.06.2019


    Oh geweldig!! Had er nog nooit van gehoord.
    Altijd fijn een goed masker!!
    Heel leuk om te doen!Laat een reactie achter