(P)update|Puber, gecastreerd en meer! - Joyce Elise
26.04.2019

De laatste (p)update was in november! Inmiddels zijn we een halfjaar verder… Bram is flink gegroeid en momenteel lekker in de puberteit! Een hond opvoeden kost best veel tijd een energie, maar je krijgt er zoveel liefde voor terug! Ondanks zijn stoute puber streken houden we enorm veel van hem!

Hijs vorige maand gecastreerd. Gelukkig heeft hij er weinig last van gehad! Ook zijn er een hoop dubbele tandjes getrokken. Dit komt vaker voor bij dit ras. Kayla had het ook.

In januari heeft Bram zijn eerste sneeuw meegemaakt. Hij vond het maar gek en eng! Ook was hij uit zijn tuigje gegroeid, dus heeft hij een super leuk tuigje van Big & Little Dogs gehad. Uiteraard te koop bij Trimsalon Cees & Coos hier in Goes! En op hun webshop: https://www.ceesencoosshop.nl

Ze hebben super leuke tuigjes en er worden elke keer nieuwe aangevuld!

Gluren naar de buren ( en de mensen die voorbij lopen/fietsen/rijden)… Tis altijd erg spannend hier in de straat!

Bram is ontzettend verliefd op Kayla, helaas is het niet wederzijds! Kijk hoe lief hij naar haar kijkt! <3

In het begin durfde hij niet aan de riem te lopen, dit gaat nu erg goed! Hij loopt gewoon mee zonder plat op de grond te gaan liggen… Alle begin is natuurlijk eng!

Deze foto is zo leuk! Hier heeft hij een hoodie aan met op de achterkant: ‘Spoiled Pup’. Vd winter toen hij nog niet veel haar had zat hij constant te bibberen. Hij vindt het heerlijk om zijn hoodie aan te hebben!

Slapen met mijn favoriete knuffels! Hijs dol op speelgoed. Gelukkig hebben we nog veel liggen van Kayla en Rex! Het wordt in ieder geval goed gebruikt.

We zijn nog steeds zo blij met hem! Wat een ontzettend lief karakter zit er in! Hijs een enorme kroelkont en komt heerlijk bij je (op schoot)liggen!

Slapen is zijn favoriete hobby!;-)

Onze puber! <3 Sokken jatten is het leukste wat er is! Oja, en mammie’s slippers zijn ook favoriet!;-)

Deze foto is zo lief! Ze lagen naast elkaar. Dus ik heb snel een foto gemaakt om het vast te leggen!

Wat super leuk is dat ze samen een team zijn! Gezellig samen het huis bewaken!

Af en toe zou je een afstandsbediening wensen die hun stembanden even uit kon schakelen…. dat gekef is zoooo irritant!

Helloooooo, ik ben hier! Leg dat stomme ding nou eens weg!

Je wordt zelfs achtervolgd tot op de wc!

Wat ben je toch een lief, knap en fotogeniek hondje! <3

Dit was de laatste (p)update! Bram wordt namelijk in juni 1 jaar! Time flies!

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  26.04.2019


  Ahhhhhhh… wat zijn het toch schatten he!! Zo leuk als je Bram tegen Kayla bezig ziet: en je zal mijn vriendinnetje worden! Of je dat nou lruk vindt of niet!! Hahahahaha zo grappig als hij bij haar in de mand kruipt… hij duwt haar gewoon opzij.. en Kayla maar boos doen… maakt echt geen indruk op hem! Lol


  Simone

  29.04.2019


  Hoi Joyce!
  Ook onze Mik heeft dubbele tandjes en dat lijkt me een heel gedoe om het op te lossen, qua operatie en geld, of zie ik dat verkeerd? We geven Mik nog even de tijd om te wisselen maar ze heeft tot nu toe alle tandjes dubbel, alleen niet alle kiezen.


  Joyce Elise

  30.04.2019


  Heej, Ze moeten er altijd uit worden gehaald anders gaat het het gebit en waarschijnlijk ook de kaak vergroeien. Bram had ook bijna alle tanden en kiezen dubbel. Hoeveel het kost ligt er aan bij welke dierenarts je het doet! Bram heeft er weinig last van gehad gelukkig! Succes!


  Simone

  01.05.2019


  Pff ik ben bij de dierenarts geweest en het kan oplopen tot 600 euro als er niet vanzelf wat tandjes los gaan komen😬


  Joyce Elise

  01.05.2019


  Jeetje, wat een bedrag zeg! Ik hier betaal je tussen de 65 en 150 euro!! Zou even verschillende dierenartsen bellen, want het verschilt echt per dierenarts en dierenkliniek! Tot 1 jaar kan t nog los komen, maar bij Bram zaten de wortels tot in het bot vast, daarom kwamen ze er niet uit… heel veel succes! En als je nog vragen hebt hoor ik het wel!😊👍🏻


  Simone

  01.05.2019


  150 euro om alle tandjes onder narcose te trekken?! Ik wacht het sowieso nog af idd tot Mik een jaar is… Maar anders kom ik wel naar Zeeland voor een dierenarts bezoek 😉Laat een reactie achter