Plog| iPhone X kapot, Bram is verslaafd aan zwemmen, leuke pakketjes gekregen, blog lag er uit en meer! - Joyce Elise
08.08.2019

Vandaag een plog! Er is een hoop gebeurd afgelopen week! Mijn telefoon is sinds vorige week kapot. De speakers doen het niet, als ik film hoor je het alleen maar kraken en sissen, hij loopt constant vast, als ik bel moet ik de luidspreker aanzetten anders versta ik diegene aan de andere kant van de lijn niet. Vet irritant is het! Helaas moet ik nog een jaar met deze telefoon doen voor ik een andere uit mag zoeken… Baal enorm aangezien ik alles op mijn telefoon doe, inclusief artikelen voor mijn blog schrijven!

Ik ben ondertussen druk bezig met artikelen schrijven. Er komt weer een AliExpress shoplog/aankopen nummer 10 aan! Heb leuke dingen kunnen scoren op AliExpress! Verder heb ik super leuke pakketjes gehad, ben de producten momenteel aan het testen. Binnenkort meer op mijn blog!:-)

Nieuwe medicijnen in aantocht!

Lichamelijk gaat het nog steeds erg slecht. Slaap heel veel en heb enorm veel maag en buikpijn. Heb een nieuwe mdl arts en hij schrok zo erg van mijn situatie! Verder heeft hij nieuwe medicijnen voorgeschreven. Deze moesten eerst worden goedgekeurd ivm de hoge kosten van het medicijn. Gelukkig heeft mijn zorgverzekering akkoord gegeven! Ben heel benieuwd of het wat gaat doen! Heb namelijk alle medicijnen (laxeermiddelen en medicijnen tegen de misselijkheid, maagpijn, maagzuur) al gebruikt in de afgelopen 14 jaar!

Verslaafd aan zwemmen

Bram is niet meer uit het zwembad te krijgen. We hebben tijdens de hittegolf genoten van zijn zwemkunsten! Echt geweldig om hem zo te zien genieten! <3

Bram heeft zelfs met deze foto een winactie gewonnen! Echt super leuk!

Hij staat bijna heel de dag voor het hekje naar het zwembad te kijken. Maar ik vind het op moment veel te koud voor zo’n klein hondje om hem er in te laten zwemmen! Hopelijk wordt het snel weer wat warmer, dan kan hij weer lekker zwemmen! Soms maakt hij mij ‘s nachts wakker en dan wil hij naar buiten, rent naar het hekje en kijkt naar het zwembad haha. Het is toch ook een mafkees, letterlijk en figuurlijk!;-)

Kayla denkt dat ze model is haha!

Kayla heeft ook enorm genoten van het lekkere weer! Heerlijk dobberen op een alpaca luchtbed. Hoe gaaf is de Frenkiez cooling bandana? Speciaal voor honden! Je maakt hem nat of legt hem een nachtje in de vriezer en dan knoop je hem rond de nek van je hond! Ze vinden het ontzettend fijn! De bandana’s zijn te koop bij https://www.ceesencoosshop.nl/merken-brands/frenkiez/

Er komt een leuke give-away aan voor hondenbaasjes, hou mijn blog, Facebook en Instagram in de gaten!

Ik heb van de week bij een vriendin in haar trimsalon/webshop geholpen met tuigjes op maat en kleur te sorteren i.v.m de verhuizing. Het was een enorme klus maar we hebben toch heel wat weg kunnen werken en alles netjes in de schappen gelegd! We hebben heel wat af gelachen!

Tijdens mijn pauze mocht ik de hond van haar moeder uitlaten. Dit is Flup, ook een keeshond. Hij straalt zoiets leuks en vrolijks uit! <3 Zoals je ziet lijkt hij best veel op Kayla, alleen dan een beetje groter!

Mijn blog lag er gisteren heel de dag uit. Een lezer tipte mij. Kim, nogmaals bedankt! Had het niet eens gezien omdat ik zo druk was met andere dingen. Er was iets mis gegaan met updaten volgens mijn hosting. Gelukkig is het inmiddels weer opgelost na een mailtje. Met dank aan Antagonist, ze reageren super snel en de service is altijd goed!

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
  Herma

  08.08.2019


  Hoop dat die medicijnen toch wat gaan doen!!
  Haha gekke Bram he😁😁😁
  Pffff… een ramp is dat als je telefoon niet doet wat jij wil🙈🙈
  Ohhh lieve Flup.. wat een heerlijk beest is dat toch!!
  Echt fijn die cooling bandana’s!! Werkt super!Laat een reactie achter