Plog| Het lijkt wel alsof de tijd stil staat...grote winactie en persoonlijk nieuws! - Joyce Elise
28.03.2019

Ik zit nu alweer 12 jaar thuis En het lijkt alsof de tijd stil staat. In augustus word ik 30 jaar… Moest op mijn 17e noodgedwongen stoppen met mijn opleiding omdat het gewoon lichamelijk niet meer ging, te vaak in het ziekenhuis lag en sindsdien ben ik alleen maar achteruit gegaan. Iedereen gaat verder met zijn of haar leven, heeft een huis, mooie baan, gezin etc, en ik lig mega beroerd op de bank of in mijn bed. Moe, veel pijn, geen energie, misselijk… Ik had me toch wel een ander leven voorgesteld op mijn 29e! Toch knaagt er al heel lang iets aan mij! Ik wil verder, maar hoe?!

Ondanks alle negatieve dingen ben ik blij dat ik mijn blog heb! Heb ik toch nog iets te doen zodat ik me niet verveel + een beetje afleiding. En niet te vergeten; ik kan het in mijn bed doen op mijn laptop, iPad of iPhone. Super handig! Al staat mijn blog de laatste weken op een laag pitje omdat ik geen energie heb doordat ik enorm ziek ben. Wist niet dat ik me nog beroerder dan dit kon voelen…

Ben namelijk 24/7 kotsmisselijk, heb 24/7 vreselijke buikpijn, suikerspiegel die elke x te laag is door mijn maagverlamming, zit elke keer tegen het flauw vallen aan etc.

Mijn hondjes maken mijn leven ook fijner! Ze geven zoveel positieve energie, liefde , warmte. En je bent niet zo eenzaam!

Ik kan wel chronisch ziek zijn, maar toch heb ik ontzettend veel dromen! Het leven is veel te kort, dus leef nu!

Zo zou ik graag nog in een paar tijdschriften willen staan! Ook wil ik mijn eigen fashion merk op zetten. Met sieraden, tassen, schoenen en kleding! En eventueel nog handige apps bedenken/ontwikkelen!

Ondanks dat mijn leven ‘stil’ staat, staat mijn brein niet stil! Het is nu 3:17u en schrijf dit artikel. Mijn ideeën komen altijd ‘s nachts. Ik bekijk veel (online) magazine’s en breng enorm veel tijd door op Pinterest om ideeën op te doen. Er komen nog een hoop leuke samenwerkingen aan! Van de week ben ik nog druk met artikelen af typen en product foto’s maken.

Yayyyy!!!

Mijn blog bestaat over een paar weken 5 jaar! Wat gaat het snel! Ik had nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden. Heb zulke leuke samenwerkingen gehad in 5 jaar tijd! En om te vieren dat mijn blog 5 jaar bestaat ben ik druk achter de schermen bezig met het organiseren van een winactie. Er zijn een paar bedrijven/merken die zo lief zijn om wat te sponsoren! <3 Mocht je een merk of bedrijf zijn, dit lezen en ook wat willen sponsoren voor in mijn winactie? Dan hoor ik dit graag! Je mag natuurlijk ook mailen naar: joycesandee@live.nl

x JoyceElise

10 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
10 reacties
  Manuela

  28.03.2019


  Ik vind het knap dat je ondanks je ziekte je dromen behoud en in toekomstplannen blijft geloven.
  Liefs manuela  28.03.2019


  Ik hoop dat al je dromen uitkomen want dat verdien je🙏🏻❤️🍀
  Zo herkenbaar ook dat de tijd stil lijkt te staan. Het is een heel ander leven.
  Veel sterkte❤️❤️


  Ilse

  28.03.2019


  Wow, wat lang! En ik vind 3 jaar (bijna 3,5 nu) al lang. Ik hoop dat er toch eens op een of andere manier verandering mag komen voor je!  28.03.2019


  Lieve Joyce, ik hoop dat al jouw dromen uitkomen 🙂


  Nicole

  28.03.2019


  ❤️


  Cynthia

  28.03.2019


  Lieve Joyce, ik hoop dat al je dromen uit mogen komen😘😘


  Herma

  28.03.2019


  Heb veel bewondering voor je! Je blog vind ik geweldig! Ga zo door! Hoop dat je je dromen toch nog een x kunt waarmaken!! ❤️❤️❤️❤️  28.03.2019


  Echt knap dat je nog zo’n positief artikel schrijft/denkt! Dit zou echt niet iedereen kunnen met zo’n ellende. Ik wens je een allerbeste dertigste verjaardag toe!


  Lex Weller

  28.03.2019


  Joyce dot alles mag een jonge vrouw met zo’n prachtige inborst niet overkomen en toch het gebeurd. Het is altijd bewonderenswaardig dat een positieve draai weet te geven aan je leven. Je bent echt een voorbeeld voor velen en dat is heel knap. Weet dat ik dat waardeer en ook heel veel respect voor jou heb. Ik wens je sterkte en een verbetering van en voor jouw levenskwaliteiten. Mijn support heb je.


  sabrina

  17.04.2019


  Knap dat je je er niet onder laat krijgen!!Laat een reactie achter