Nieuw!| Tiebandz: haarelastiek, enkelbandje en armband in een! - Joyce Elise
27.08.2019

Nieuw: Tiebandz, een haarelastiek die je ook als armband of enkelbandje kunt dragen. Zo heb je altijd een haarelastiek bij de hand en een leuk accessoire rond je staart, knotje, vlecht, pols en/of enkel! Een echte eyecatcher wat dat betreft aangezien ze door hun mooie kleuren goed opvallen in je haar!

Ideaal voor alle haartypes, van dun tot zwaar haar. Soft & gentle: Haakt, trekt of breekt niet, en zitten de hele dag comfortabel. Kleurrijk & veelzijdig! Kleuren voor alle gelegenheden: van bruin en zwart tot blauw en knalroze! Draag het in je haar of om je pols / enkel als een armband. Zo zit je nooit meer zonder haarbandje. Ik heb altijd een elastiek rond mijn pols en ben dol op armcandy, dus de Tiebandz zijn ideaal voor mij. Ook als accessoire!

Hou van je haar

ideaal voor alle haartypes, van dun tot zwaar haar. Ondanks dat ik dik, krullend en zwaar haar heb blijven de Tiebandz goed zitten in mijn haar. Ze zakken er niet uit.

Soft & gentle

Haakt, trekt of breekt niet, en zitten de hele dag comfortabel. Er komt geen rare knik in het haar en ze komen ook niet vast te zitten, wat ik vaak met haarelastieken heb!

Praktisch en stylish, maar vooral zacht voor je haar.

Hoe leuk is dit om als extra cadeautje te geven en te krijgen?!

Je kunt de Tiebandz onder andere kopen bij https://makeup4beauty.nl

De Tiebandz kosten €6,95.

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    27.08.2019


    Ohhh die zijn echt leuk! Lijken me super fijn!!Laat een reactie achter