Nieuw| Apple Watch 4 Sport Loop Band 44 mm - Dragonfruit - Joyce Elise
07.07.2019

Apple heeft weer een nieuwe serie Apple Watch bandjes uitgebracht in prachtige zomer kleuren! Ik volgde het op de voet en wist meteen dat ik de roze wilde hebben! Deze kleur heet in Nederland Pitaja en de rest van de wereld Dragonfruit.

De meest opvallende is het nieuwe Pride-bandje, die maar beperkt beschikbaar zal zijn. Daarnaast kun je de (geweven) sportbandjes nu krijgen in drie nieuwe kleuren: Pitaja, Kanariegeel en Korenbloemblauw:

Zelf heb ik voor het geweven sportbandje gekozen. Dit soort bandjes vind ik erg prettig zitten!
Het geweven sportbandje is gemaakt van zacht, ademend en licht materiaal, en is voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting. De binnenzijde van dit tweelaags geweven nylon sportbandje bevat een groot aantal kleine lusjes die een zacht laagje vormen en tegelijkertijd voor ventilatie zorgen. De andere zijde is voorzien van robuuste bevestigingsstrips.

Ik heb de Applewatch 4 series, 44 mm. Deze is lekker groot en een echte eyecather. Zeker met een van deze geweldige bandjes rond je pols! Het bandje is in elk licht weer anders.

Ik ben fan! Het liefst zou ik ze allemaal willen! Super leuk om af te wisselen met je kleding en andere accessoires.

Je hebt natuurlijk ook nep bandjes die je voor een paar euro kunt kopen, maar die zitten niet lekker en je ziet dat ze nep zijn. Geef mij maar gewoon de echte: de kwaliteit is veel beter, geen scheve naden, klittenband wat niet in het midden zit, zilveren drukknopjes die roestig worden en groen of zwart afgeven… Super irritant vind ik het!

Lees ook dit artikel waar ik foto’s laat zien tussen het echte en neppe bandje!

Natuurlijk moet je het altijd nog zelf weten of je voor de echte of neppe bandjes gaat! Maar na mijn ervaring met een nep bandje ga ik liever voor de echte Apple bandjes!

Deze bandjes zijn geschikt voor een pols van 130mm tot en met 220mm omtrek. Hetzelfde type bandje is ook beschikbaar in de Nike+ variant, waarbij er reflecterende draden zijn meegeweven, maar daar zijn geen nieuwe kleuren voor uitgebracht.

De kleuren die nog op mijn wishlist staan zijn:

Sportbandjes:

– Pitaja

– Kanariegeel

– Mint

– Rozenkwarts

– Delftsblauw

Geweven bandjes:

– Mint

– Lila

– Hibiscus

Sportbandjes Nike:

– Teal Tint/Tropical Twist

Ook het nieuwe Pride Edition geweven sportbandje is uit, waarvan een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de volgende LGBTQ-organisaties: Encircle, Gender Spectrum, GLSEN, ILGA, PFLAG, het National Center for Transgender Equality en The Trevor Project.

De Applewatch bandjes kosten €59 en zijn o.a te koop in de Apple Store en online.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    07.07.2019


    Wat een gave kleur! Is ook mijn favoriet! Ik zou ook voor de echte gaan!Laat een reactie achter