New in| Frenkiez Reflective No Pull Harness Leopard - Joyce Elise
26.08.2019

Yayyy, er zijn weer nieuwe Frenkiez tuigjes uit! Deze keer zijn het de Frenkiez reflective no pull in de kleuren camo en leopard. Kayla heeft de leopard variant. Deze staat zo leuk en past goed bij haar chocolade bruine vacht. Jammer genoeg zie je door al het haar het tuigje niet zo goed. Heb mijn best gedaan om het zo duidelijk mogelijk op de foto te zetten.

Frenkiez, comfortabel voor je hond!

Kayla heeft meerdere harnasjes van Frenkiez en ze vindt ze ontzettend fijn zitten zoals je ziet! Sommige tuigjes probeert ze uit te krijgen of ze gaat zitten krabben met haar achterpoten. Wanneer ze dit doet zit het niet comfortabel voor haar. Maar ze zou zelfs nog met de Frenkiez tuigjes aan naar bed gaan haha!

Frenkiez reflective no pull harnas

Dit verstelbare harnas heeft 2 handige gespen op de buikriemen en 1 vergrendelbare clip in de nek voor gemakkelijk aan en uit doen, zonder dat je over het hoofd van de hond moet doen. Het no pull hondentuig heeft 2 stevige metalen ringen waar je de looplijn aan kan bevestigen.

Op de bovenkant van het tuig zit een stevige metalen ring en aan de voorkant van het tuig zit ook een ring, welke te gebruiken is voor honden die hard aan de lijn trekken.

Het hondentuig is zacht ademend met mesh stof, de trekdruk wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld om verstikking te voorkomen. Dit stevige hondenharnas is perfect voor dagelijks wandelen, hardlopen, trainen, jagen, buitenavonturen en nog veel meer!

Comfortabele pasvorm

Dit reflecterende hondenharnas heeft een dubbele elastische constructie op de buikriemen, geeft rekbaarheid voor meer comfort en helpt trekken te voorkomen, spanning te verminderen en het risico dat de hond klachten krijgt bij de keel.

Ontworpen voor maximaal comfort, veiligheid en volledig verstelbaar

Gevoerde en comfortabele handgreep boven op het tuig, zachte voering zorgt voor een handvat dat goed voelt in de hand voor extra controle om uw hond te begeleiden. Het werkt ook als autogordellus. Reflecterend stiksel met groot oppervlak voor gebruik ‘s nachts voor extra zichtbaarheid. Lichtgewicht en duurzaam, ontworpen met minimale massa voor maximale vingergevoeligheid. 3 manieren verstelbare bandjes, het tuig is volledig te verstellen en aan te passen met ruimte voor groei!

Beschikbare kleuren:

Red, pink, black, grey, purple, blue, printing pink, printing blue, green, orange, camouflage , dark leopard, light leopard

Hier zie je allebei de nieuwe harnasjes:

Deze tuigjes zijn verkrijgbaar van maat xs t/m xl. Ze kosten €29,95 per stuk.

Webshop

Klik hier om direct naar de Frenkiez tuigjes te gaan:

https://www.ceesencoosshop.nl/merken-brands/frenkiez/

Klik hier om naar de webshop van Cees en Coos te gaan:

www.ceesencoosshop.nl

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    26.08.2019


    Zooooo gaaf he!! Haha ze vindt het harness geweldig! Komt aangestormd om haar kopje er in te steken als ze ziet dat je het pakt!
    Kayla is altijd heel duidelijk wel harness ze fijn vindt en welke niet! Deze is toch wel favoriet!Laat een reactie achter