Melano Vivid ring - Joyce Elise
11.09.2015

Iedereen weet onderhand wel dat ik dol op sieraden ben, vooral op zilveren sieraden. Ik had al 2 Melano ringen, maar nu heb ik een zilveren Melano ring gekocht met een roze steentje. Melano heeft heel veel soorten ringen, armbanden en oorbellen.

Je krijgt de Melano ring altijd mee in een mooi zwart doosje, zodat je de ring netjes kunt bewaren en hem niet kwijt raakt. Dit vind ik altijd een leuke extra! Staat namelijk ook erg leuk op je kaptafel.

De ringen hebben allemaal een eigen lijn, dit is de Vivid ring. Hij is van stainless steel en kost 32,50. Er zijn een hoop kleuren te koop, dus voor ieder wat wils!

Het steentje moet je los kopen, hier zijn er een heleboel van zodat je zelf een mooie combi kan maken. Deze steentjes kosten 19,95 per stuk. Aan deze zogenaamde zettingen zit een schroefdraad, hiermee kun je het ‘dopje’ in de ring draaien. Ik kan je vertellen dat dit erg stevig vast zit en je deze niet zult verliezen. Als hij vast zit, zit hij ook vast. Dus je hoeft niet bang te zijn dat de zetting los laat!

Hier zie je de mooie roze kleur. Hij staat erg mooi bij mijn blanke huid. Ben er erg blij mee! Heb nu eindelijk een kleur die ik elke dag kan dragen omdat ik veel zilveren sieraden draag. Mijn andere Melano ringen zijn goud met wit, dit past niet zo snel bij mijn andere sieraden helaas!

Op de ring staan de letters van Melano gegraveerd zodat je kunt zien dat je een echte Melano ring hebt.

Ik ben dol op de hele Melano collectie, er zit voor iedereen wat bij. Jammer genoeg zijn er niet veel winkels/juweliers die dit merk verkopen. Hier in Zeeland zijn er een aantal winkels die deze sieraden verkopen, dus ik ben blij!;-) In een van mijn favoriete winkels in Yerseke bij Hoekman Woonaccessoires.

9 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
9 reacties
  Yvette

  11.09.2015


  Mooi Joyce!
  Ik vind ze ook eg leuk de ringen.
  Heb er ook een paar!

  Groetjes,
  Yvette  11.09.2015


  Ik vind het jammer dat je het steentje er nog los bij moet kopen, maakt het toch wel weer wat duurder!  11.09.2015


  Mooi hoor! Past mooi bij he huidskleur.


  Herma

  12.09.2015


  Deze is echt heel mooi!!! Niet te groot, gewoon goed!!!  12.09.2015


  dit sieraad heeft zo iets aparts over zich, ja…deze stijl spreekt mij heel erg aan, echt heel mooi


  Floortje

  12.09.2015


  Wauw, erg mooi! De kleur staat je goed.  12.09.2015


  Wat een aparte ring  13.09.2015


  Oh wauw! First of all, je lay-out is echt lovely and cute. Schitterende ring, je bent niet de enige die van sieraden houdt hoor, count me in, vooral ringen. De steen is prachtig, ook hoe de nagellak de kleur van je ring versterkt. Grappig dat je ook de ring een soort van in elkaar moet zetten!  01.10.2015


  Ik vind dit zo ontzettend mooi <3Laat een reactie achter