Marc Inbane - Facial Exfoliator  - Joyce Elise
27.02.2017

Deze gezichtsscrub/peeling van Marc Bane zat in de Beauté et vogue box winter edition. Na hem een aantal keer te hebben getest geef ik vandaag mijn mening! 


 

Ik vind de verpakkingen van Marc Inbane er altijd super chique uit zien! Je kunt zien dat het uit de wat duurdere klasse komt. De tube en doos zijn allebei zwart en de tube bevat een draaidop.

Als je hem opent moet je wel oppassen dat het er niet uit loopt, dit had ik dus de eerste keer. De Marc Inbane black exfoliator is een rijk hydraterende gezichtsscrub die de huidteint een verhelderende impuls geeft en laat stralen.


De scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de super bekende Marc Inbane natural tanning spray! Deze heb ik helaas niet, maar ben er wel heel benieuwd naar! Hoor er altijd super goede dingen over.


De scrub ziet er een beetje uit als verse kikkerdril, de zwarte scrubdeeltjes die erin zitten maken je huid lekker glad en je zou er ook een glowy skin van moeten krijgen volgens de verpakking. Als je de scrub over de huid verdeelt wordt het helemaal zwart.


De gezichtsscrub is voor alle huidtypen geschikt. Ik vond de scrub totaal niet agressief op mijn huid ondanks dat ik best een gevoelige huid heb!


Heb de scrub zo’n 25 minuten laten zitten, hij was na zo’n 25 minuten pas droog. Als het droog is voelt je gezicht een beetje strak en trekkerig, net zoals met sommige gezichtsmaskers. Ik was het eraf met lauw water en daarna doe ik een lekkere voedende nachtcrème op mijn gezicht. 


Mijn huid heeft weer lekker een oppepper gehad en voelt super zacht. Deze gezichtsscrub is een van mijn favorieten geworden sinds ik hem gebruik!

De tube kost €34,95 voor 75ml.

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties

  27.02.2017


  Leuke foto hihi. Klinkt goed dit product!  27.02.2017


  Ohhh, lijkt me heel erg fijn!!! Idd een erg mooie verpakking!!


  Priscilla

  27.02.2017


  Kende dit merk nog niet, maar het ziet er super uit!  28.02.2017


  Ik gebruik de zelfbruiner vind ik echt mega fijn! Ziet er goed uit en klinkt goed hoor hihi!


  Joyce Elise

  28.02.2017


  Die wil ik ook nog een keer testen! Hoor er zulke goede dingen over!:-)  28.02.2017


  Kikkerdril, hihihihi gekske! Lijkt me wel super lekker! Ik ken het merk van de huishoudbeurs!  02.03.2017


  Oeh, lijkt me een heel fijn product! Nog nooit van dit merk gehoord 🙂Laat een reactie achter