Marble sunnies! - Joyce Elise
03.07.2016

Een paar weken geleden kocht ik deze gave marble zonnebril op AliExpress! Toen mijn pakketje thuis kwam zaten er 2 in, terwijl ik er maar 1 had besteld. Dus deze heb ik aan iemand weggeven. Wel leuk dat ze er een extra bij hadden gedaan! Heb dit al vaker gehad. Benieuwd hoe de marble sunnies mij staan? Lees dan snel verder! 


 

De zonnebril heeft bruine marble er door heen en is vrij groot! Grote monturen ben ik dol op. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze zonnebril mij staat!


De zonnebril zit mega lekker en beschermt goed tegen het zonlicht. Dit vind ik zelf wel belangrijk! Al draag ik ook vaak zonnebrillen als accessoire.


De glazen zijn grijs en ze hebben een soort van spiegelende glazen, deze zijn op moment weer enorm in!


Ik draag in de zomer een zonnebril vaak op mijn hoofd zodat ik hem snel kan pakken. Als ik een van mijn kleine tasje(s) bij heb, passen ze er niet in. Dus dit is een perfecte oplossing! En ik vind het nog leuk staan ook!

De zonnebril komt van Alieexpress.

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties

  04.07.2016


  Leuke bril hoor! Wat een geluk dat je er twee kreeg. Ik kocht een tijdje terug ook een gave bril. Helaas is hij vrij snel stuk gegaan in mijn tas 🙁  04.07.2016


  Oh dat is een leukerd! Ik hou ook van kekke brillen!  04.07.2016


  Gaaf deze zonnebril zeg! Echt een eyecatcher!  04.07.2016


  Inderdaad heel leuk!!!  05.07.2016


  Oeeh mooie bril!! <3  05.07.2016


  Hij is leuk!! Jammer dat ik geen lenzen in kan, anders zou ik ali plunderen .Ben gek op leuke zonnebrillen! Die grote monturen staan je leuk!! Marbel staat echt mooi bij jou!!Laat een reactie achter