Hema honden rookworst bandana’s + rookworst speeltje - Joyce Elise
20.11.2019

Hema heeft een nieuwe honden en katten collectie uitgebracht! Halsbandjes, voerbakjes, lijnen, bandana’s met tompouce, rookworsten, regenboogjes, honden rookworst speeltje en nog meer! Ik heb 2 bandana’s en de rookworst voor mijn hondjes meegenomen aangezien ik het niet kon laten liggen! Hoe Hollands wil je het hebben?! Ik vind dit echt heel leuk! Hier zijn ze allebei dol op rookworst(en ik op Hema) + dragen ze vaak bandana’s, hoe leuk is het om ze samen te laten twinnen met de rookworsten bandana’s?!

Bandana’s voor je hond zijn op moment helemaal hot, zeker met dit te gekke rookworsten printje! Als ik hond was zou ik er ook een willen!;-)

De rookworst met piep heb ik op de gok gekocht. Gelukkig viel het speeltje enorm in de smaak! Bram vindt hem geweldig en speelt er hele dagen mee. De rookworst kost €3.

De bandana heeft geen sluiting of andere uiteinden waarmee je hem vast kunt knopen. Je moet een halsband er doorheen doen anders krijg je hem niet aan. Dit vind ik toch wel een minpuntje aangezien mijn honden geen halsbanden dragen en een bandana zie ik liever geknoopt rond de nek. Of je moet zelf met elastiek aan de gang gaan als je hier handig in bent! De bandana kost €4.

De kleuren van de bandana en rookworsten matchen geweldig samen! Heb er al een hoop leuke reacties op gehad.

Het rookworst speeltje inclusief piep is echt een geweldig cadeau voor je hond! Bram speelt er hele dagen mee. Ook Kayla vindt het af en toe leuk en zij is totaal geen hond die met dit soort speeltjes speelt. Normaal gezien houdt ze alleen van knuffels. Blijkbaar valt het piepje wat er in zit nogal in de smaak. De rookworst is hondbestendig, kan goed tegen een stootje en scherpe honden tanden. Dus dit speeltje is ook nog eens ideaal voor puppy’s!

De bandana’s zijn in verschillende printjes verkrijgbaar. Wil je geen bandana? Dan zijn er eventueel ook nog halsbanden met rookworst print, smileys en andere leuke printjes met o.a tompouce, regenboog etc. Ze zijn online te bestellen op www.hema.nl en zijn in de winkels van Hema te koop! Op de site kun je de voorraad checken per filiaal.

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  20.11.2019


  Hahaha zo gaaf hè! Jaaaa ik ben een echte Hema rookworstfan😁😁😁
  Hoe blij ze met de worst waren he!!! Zo leuk om te zien!!


  Lex Weller

  21.11.2019


  Fantastische fleurige bandano’s en een leuke rookworst, Onze hond zal daar weinig mee hebben maar toch het ziet er mooi uit.



Laat een reactie achter