Happy New Hair! - Joyce Elise
26.11.2019

Mijn haar was al meer dan een halfjaar toe aan een grote verfbeurt! Ik was me al maanden aan het ergeren aan mijn grijze haren en uitgroei. Geen enkele kapper begrijpt wat ik nou eigenlijk precies wil qua kleur(en). Tot ik op Facebook een kapper tegenkwam (Tamara van Kniphaven by Tam) waar ik al vaker was geweest toen ze nog bij een andere kapsalon werkte. En ik ken haar van school + vroeger omdat we weleens bij elkaar speelden toen we klein/jonger waren en op het zelfde dorp zijn opgegroeid!:-) Dus extra leuk als je elkaar kent! Heb je in ieder geval gespreksstof, zeker omdat je een lange zit hebt tijdens het verven! Tamara is voor zichzelf begonnen onder de naam: Kniphaven by Tam en ik zag prachtige foto’s op haar Facebook en Instagram voorbij komen met de kleur(en) die ik graag wilde! Had 3 voorbeeld foto’s laten zien van Pinterest hoe ik het ongeveer in gedachten had. Ze begreep direct hoe ik het wilde, super fijn!

Natuurlijk hebben we voor en na foto’s gemaakt om het resultaat goed te kunnen laten zien!:-)

Voor: zoals je ziet een flinke uitgroei + grijze haren. En de kleur was gewoon niet mooi meer. Ik heb het pas nog laten knippen dus een knipbeurt was nog niet nodig.

Na:

Het ziet er prachtig uit. Door de verschillende kleuren die erin zitten. De techniek die ze toe heeft gepast zorgt er voor dat het niet te nep oogt, je een hoop kleurschakeringen ziet en zodat de uitgroei niet te heftig lijkt als het uit gaat groeien!

Ik ben er ontzettend blij mee! Dit is echt de eerste keer dat een kapper snapt welke kleur blond ik bedoel haha. Maar ik moest natuurlijk van donker naar blond en dit moet in fases anders gaat je haar kapot en dit wil je natuurlijk niet! Ze werkt met Bond Pro zodat je haar door de verf niet beschadigt.

Wat doet Goldwell BOND PRO:

 Superieure betrouwbaarheid voor maximaal vertrouwen: 
geen zichtbare vermindering van de blondeer- en kleurprestatie

 Versterkt de haarvezel en ondersteunt de stabiliteit van de verbindingen

 Voorkomt haarbreuk tijdens alkalische behandelingen en beschermt het haar tegen beschadigingen

• Het haar wordt gerevitaliseerd en diep gevoed

• Het haar oogt en voelt aanzienlijk gezonder

Zoek je ook nog een kapper die niet al te duur is een super is met kleuren! Dan raad ik je Kniphaven by Tam zeker aan! Ze is gevestigd in Kapelle(Zeeland).

Tamara van kapsalon Kniphaven by Tam is te vinden op Facebook https://www.facebook.com/kniphavenbytam/

en op Instagram: https://instagram.com/kniphavenbytam

Kijk voor meer informatie, prijzen etc op haar website: https://www.kniphavenbytam.nl

3 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
3 reacties
  Herma

  26.11.2019


  Whooooowww echt super mooi!!!


  Joyce Elise

  27.11.2019


  Thnx!💓


  Joyce Elise

  27.11.2019


  Dankjewel Ineke! Wat voor jou als je in de buurt bent!😁Laat een reactie achter