Favoriete sieraden van 2016 - Joyce Elise
23.12.2016

Vandaag deel ik mijn favoriete sieraden van 2016! Zoals jullie weten ben ik sieraden verslaafd en heb weer een hoop sieraden getest dit jaar! Benieuwd welke mijn favorieten zijn? Lees dan snel verder! 


 

Ik ben heel benieuwd of er in 2017 nieuwe favorieten bij komen! Heb alweer super leuke armbanden gezien, dus wie weet zie je ze binnenkort wel voorbij komen!;-) 

– De bangle van My Jewellery : Blote Voeten. Wilde Haren. Ik Wil Avonturen Sparen. Deze vond ik zo leuk! Het is een limited edition, dus weet niet of deze nog te krijgen is.


– Armband van The Rubz : Milky White. Wat een prachtige armband is het! Heb er veel complimentjes en reactie’s op gekregen!

– Ring van Melano : Vera ring met 2 Meddy’s,(opzet stukjes) een zwarte met Swarovski steentjes en een blauwe pearl grey/blue. Ze zijn zo ontzettend mooi en de ring zit heerlijk!


– Mijn Apple Watch : Sport, in de kleur rosegold. Wat een geweldig ding! Je kunt er echt van alles mee.


– Armbanden van Rebel & Rose: Deze zitten super lekker, niet te strak en zijn overal bij te combineren! Dit vind ik echt ideaal.

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties

  23.12.2016


  Die bangle is geweldig en de Rubz natuurlijk ook! Die zou ik zelf ook heel trots dragen. Ik durf nooit een Apple product te kopen eigenlijk, altijd bang dat ik er niks van ga snappen, omdat ik altijd met gewone pc’s heb gewerkt.  23.12.2016


  Mooie sieraden, vooral de bangle van My Jewellry, leuke tekst!


  Herma

  23.12.2016


  Wat heb je toch een goede smaak!!! Ook zijn het weer prachtige foto’s!!! Hele mooie sieraden allemaal!!!!


  Priscilla

  23.12.2016


  Wauw, ze zijn heel mooi! Vooral die van the rubz en my jewellery!  24.12.2016


  Het eerste armbandje vind ik heel erg leuk. Die quote is mooi!  24.12.2016


  Mooie keuzes. Ik hou ook van sieraden. Ondanks dat ik ze zelf knutsel.  26.12.2016


  Prachtige sieraden! Mijn favoriet uit dit lijstje is de Melano ring! Super handig dat je die kunt customizen 🙂Laat een reactie achter