Cooling bandana’s Frenkiez & Big And Little Dogs - Joyce Elise
26.06.2019

Honden kunnen moeilijk zweten; alleen via hun voetzolen en door te hijgen. Gelukkig zijn er (cooling)bandana’s te koop speciaal voor honden. Deze kun je in de vriezer leggen of nat maken en rond hun nek bevestigen. Ze vinden het heerlijk en het staat ook nog eens fashionable! <3

Onze hondjes hebben door het vele haar het erg warm met deze temperaturen. Een flesje bevroren water willen ze niet en een koelmat of natte handdoek gaan ze ook niet op liggen. Dus deze cooling bandana’s zijn dan een super oplossing! Ze vinden het niet erg om ze aan te hebben. Bram heeft een bandana om van het merk Frenkiez en Kayla van Big & Little Dogs. Ik vind het onwijs schattig staan! Het staat ook lekker eigenwijs!

Je hoeft ze natuurlijk niet perse in de zomer te dragen. Door het lekkere stofje zijn de bandana’s heel het jaar door te dragen. En het staat ook nog eens leuk op foto’s!

De bandana’s zijn in de maten small/medium & medium/large beschikbaar. Beide met bijpassende lijn en harnas zodat je kunt mixen en matchen! Ik ben in ieder geval fan! Je hebt een hoop verschillende prints, dus voor ieder wat wils!

Je koopt de bandana’s bij www.ceesencoosshop.nl en je krijgt nu 10% korting op het merk Frenkiez!

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  26.06.2019


  Wat waren ze blij met hun bandana!!


  Daphne

  28.06.2019


  Lieffies! Ze staan jullie beeldig! XLaat een reactie achter