Bybikkel.nl verjaardagsbox voor honden + winactie - Joyce Elise
25.06.2020

Bybikkel.nl verkoopt verrassingsboxen voor honden maar in het bijzonder voor honden met een voedselallergie! Niet iedere hond is hetzelfde en niet iedere hond heeft dezelfde allergieën. By Bikkel houdt hier rekening mee bij het samenstellen van de verrassingsboxen. Om er zeker van te zijn dat jouw hond kan genieten van al het lekkers in de box en dit lekkers ook geschikt is voor jouw hond, kun je bij het bestellen aangeven welke voedselallergie(ën) jouw hond heeft. Ik kreeg de verjaardagsbox opgestuurd voor Bram zijn verjaardag.

Deze box is speciaal voor honden die jarig zijn. Met deze leuke box wordt het een honden verjaardag om nooit te vergeten! Bikkel weet hoe het is om een allergie en gevoelige darmen te hebben. Hij kiest daarom ook alle producten met zorg uit. Zodat niet alleen hij blij wordt, maar ook andere honden en hondeneigenaren. Bikkel helpt Fleur met het uitzoeken van de lekkerste kauwbotten, snacks en leuke speeltjes. “Wij hebben alle producten met zorg uitgekozen, zodat andere hondeneigenaren met een gerust hart een leuke box kunnen bestellen”

Wat zit er in de verjaardagsbox van By Bikkel?

Als je de doos open doet zie je dat de goodies ingepakt zijn in paars papier. Het is nog een verrassing wat er in zit!;-)

Er zit een sticker met het logo van By Bikkel op zodat je kunt zien dat het hun box is. Ik denk dat de gouden sticker erop zit omdat het een verjaardagsbox is!

Tadaaaa!

De inhoud is echt geweldig! Eindelijk een hondenbox met een gevarieerde inhoud en unieke snacks die je niet in andere honden surprise boxen ziet!

Er zit een handgeschreven kaartje bij, heb dubbel gelegen om de kaart zelf! Erg lief dat ze dit er bij doen!

Deze Kong knuffel viel mij gelijk op toen ik het papier openmaakte. Wat een cutie! De binnenkant is een soort ‘skelet’ met touw. Erg leuk bedacht! Hier gaan ze allebei veel plezier aan beleven!

Vier de verjaardag van jouw hond met een glaasje Pawsecco. Hier vinden ze de rode variant erg lekker. Ben benieuwd wat ze van deze smaak vinden!

De snacks zijn ingepakt in een zakje. Zo is het nog een verrassing wat er in zit! De snacks die erin zitten zijn aardappelstaafjes met schapenvet in. Dit is goed voor de tanden en het tandvlees van jouw hond. Het schapenvet zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Ook zit er een potje paardenvlees in. Dit kende ik nog niet! Ben heel erg benieuwd wat Bram en Kayla er van vinden!

Whimzees Veggie sausage: dit zijn heerlijke hondensnacks die helpen de gebitsgezondheid te behouden. De sausages zijn gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten en ze zijn glutenvrij. De toegevoegde kruidnagelolie is goed voor het gebit.

Dit is een heerlijke, natuurlijke kauwsnack voor jouw hond die verveling tegengaat en de tanden helpt verzorgen. Deze lekker snack is gemaakt van hypoallergene buffelhuid met konijn. De buffelhuid wordt zacht door wanneer erop gekauwd wordt en helpt door de wrijving langs de tanden en het tandvlees het gebit te verzorgen.

Uitleg over de snacks/ingrediënten

Er zit een briefje bij de snacks zodat je kunt zien wat voor ingedienten etc er in zitten. Dit ivm (mogelijke) allergieën.

Ik vind het heel goed dat ze dit er bij doen! Dit zie je niet vaak bij verrassingsboxen voor je hond. Of je moet op internet gaan spitten welke ingrediënten er in zitten.

Deze hondenfrietjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op een hondenfeestje! Ze heeft er een extra voor Kayla bij gedaan. Super lief! 🙂 Hier gaan ze allebei van genieten aangezien ze ook dol zijn op echte frietjes.

Leuk om te krijgen, maar ook om weg te geven!

Natuurlijk is deze honden verrassingsbox super leuk om cadeau te geven aan jouw jarige hond, maar hoe leuk is het om een box cadeau te doen aan collega, vriend/vriendin of ouders met een hond of meerdere honden! Dit soort cadeautjes zijn altijd speciaal om te geven en te krijgen.

Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen en getest door Bikkel.

Op het Instagram account van mijn hondjes geef ik een By Bikkel snackbox weg. Wil je mee doen aan deze winactie, ga dan naar www.instagram.com/bram_pom en volg de instructies bij de foto met de By Bikkel verjaardagsbox.

De verjaardagsbox is helemaal goedgekeurd door Bram en & Kayla! De snacks vinden ze heerlijk, zijn er uren zoet mee en er wordt ook goed gebruik gemaakt van het speeltje. Ik raad deze box zeker aan!

Volg By Bikkel ook op Instagram & Facebook voor de laatste nieuwtjes en boxen:

Je kunt By Bikkel ook volgen op Instagram: https://instagram.com/bybikkel

En op Facebook: https://www.facebook.com/ByBikkel/

De By Bikkel boxen zijn te bestellen op: https://www.bybikkel.nl

*Dit artikel is in samenwerking met By Bikkel

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  26.06.2020


  Ohhhhhh wat een super gave box!!! Ook al omdat hij helemaal is afgestemd op jouw hond!!
  Dit is echt een aanrader!
  Hier gaan de doggies super blij mee zijn!!


  Marian

  26.06.2020


  Echt een toffe box! Wat zou het fijn zijn om mijn vriendje hiermee te verwennen!Laat een reactie achter