Brokbox.nl | snacks en brokken afgestemd op jouw hond of kat + Winactie - Joyce Elise
22.07.2020

Brokbox.nl is een nieuw concept. Het speciale aan de Brokbox is, is dat de box helemaal afgestemd is op jouw hond of kat. Want iedere hond en kat is uniek! Waarom voeren we dan geen uniek honden en kattenvoer? Bij Brokbox.nl krijg je elke maand honden en/of kattenbrokken op maat thuis geleverd. De samenstelling en hoeveelheid zijn afgestemd op de behoefte van jouw hond of kat. Zo heeft jouw hond of kat altijd vers voer en is het sjouwen met zware verpakkingen verleden tijd. Het voer van Brokbox.nl is met zorg samengesteld in samenwerking met topfokkers, dierenartsen en een team van deskundigen. Tijdens het leven van jouw hond of kat veranderen de energie en voedingsbehoeftes. Door onze kennis en de formule achter Brokbox.nl wordt het voer automatisch aangepast aan de levensfase van jouw hond of kat. Samen zorgen we er voor dat jouw hond of kat goed in zijn of haar vel zit.

Hoe werkt het?

Onze formule is er op gebaseerd dat jouw hond of kat elke dag de aanbevolen hoeveelheid brokken krijgt. Gebruik hiervoor de meegeleverde maatbeker. Wij hebben de juiste hoeveelheid voor jouw hond of kat berekend. Deze hoeveelheid kun je vinden op de persoonlijke folder, de zak voer en de maatbeker.

Honden en katten moeten wennen aan nieuw voer. Daarom is het verstandig om in de eerste week het voer van Brokbox.nl te mengen met het oude voer.

Het schema:

Als je de box wil bestellen krijg je een vragenlijst via de mail toegestuurd. Hierin staan allerlei vragen met betrekking tot jouw hond of kat:

– naam

– geboortedatum

– gewicht

– of jouw hond of kat allergieën heeft

– reu/teef of kater/poes

– gesteriliseerd of gecastreerd

– hoe energiek jouw hond of kat is

– welke lichaamsconditie jouw hond of kat heeft

Wat zit er in de Brokbox?

Toen de box binnen kwam was ik erg enthousiast! De verpakking ziet er clean uit en je ziet gelijk waar het voor staat. Ik vind het erg leuk dat allebei hun namen op de zakken voer staan en dat je er een schema bij krijgt! De maatbekers zijn ook super handig en ben er erg blij mee. Krijg ze nooit bij mijn andere brokken dus dan doe je maar wat aangezien ik het nooit afweeg op een keukenweegschaal.

De box is natuurlijk afgestemd op mijn honden. Zo hebben ze allebei zo hun eigen behoeftes en allergieën. Iedere Brokbox is dus anders qua inhoud en niet iedere hond of kat heeft allergieën. Aangezien Kayla 10 jaar is en Bram 2 jaar hebben ze allebei andere voedingsbehoeftes nodig. Daarom zitten er verschillende producten in de box en hebben ze allebei hun eigen zak voer.

– een zak samengestelde brokken voor Bram

– een zak samengestelde brokken voor Kayla

– een maatbeker voor allebei om de brokken mee uit de zak te scheppen

– een schema met informatie over hoeveel gram brokken uit de zak jouw hond of kat nodig heeft

– hoe de maatbeker werkt

hertenhuid snacks

– eendenvleugels

– hertenvlees trainers

– voor allebei een flostouw

Brokken:

Op de zakken met brokken staat de naam van jouw hond of kat, de datums wanneer het is samengesteld en tot wanneer de brokken houdbaar zijn.

Op de maatbeker staat tot hoe ver je deze met brokken moet vullen en hoe vaak per dag.

Hoe vinden ze het?

Bram en Kayla zijn hele moeilijke eters qua brokken betreft dus dan is dit een super fijne optie om ze uit te kunnen proberen! Ik ben altijd super benieuwd hoe ze nieuwe brokken vinden als ze weer een keer nieuwe brokken krijgen. Heb alvast de nieuwe met hun oude brokken gemengd zodat ze er rustig aan kunnen wennen. Ze vinden de brokken erg lekker!

De snacks vinden ze heerlijk, zelfs Kayla die geen tanden en kiezen meer heeft pakte direct een van de grote hertenhuid snacks. Bram is helemaal dol op flos touwen en gebruikt ze hele dagen, dus erg fijn dat we er weer 2 op voorraad hebben! (Kayla kan alle harde dingen eten die ze wil, dus hier hoef ik gelukkig geen rekening mee te houden. Ze sabbelt erop en likt eraan tot het zacht wordt of pakt de voorgekauwde snacks van Bram). Ook de andere snacks vallen goed in de smaak!

Winactie!

Op het Instagram account van Bram & Kayla geef ik een Brokbox weg! www.instagram.com/bram_pom

De voorwaarden staan in de post op Instagram!:-)

Proefpakket

Je kunt kiezen voor een proefpakket. Bevalt dit en wil je klant blijven? Je hoeft dan niets te doen, automatisch krijg je een nieuw voerpakket thuis geleverd voordat het voer op is. De nieuwe levering bevat voer voor een maand. Via de mail krijg je een track & trace code zodat je weet wanneer jouw Brokbox komt!

Wil je de maandelijkse automatische levering pauzeren of annuleren?

Als het voer niet bevalt kun je altijd de voorkeuren aangeven in jouw Brokbox account. Wij zorgen er dan voor dat de volgende levering voorzien is van een voer welke je hond of kat graag eet. Wil je alsnog de automatisch levering pauzeren of annuleren? Het werkt heel simpel.

Volg dan de volgende stappen:

1: log in op www.brokbox.nl/mijnbrokbox

2: klik op de button ‘mijn abonnement

3: Maak je keuze onder het kopje annuleren of pauzeren

Belangrijk:

bij een proefpakket moet je 7 dagen voor het verstrijken van de proefperiode. De automatische levering pauzeren of annuleren. Voor alle daar op volgende leveringen is deze termijn 14 dagen. Als je annuleert of pauzeert na deze datum, krijg je automatisch nog 1x geleverd.

Volg Brokbox ook op Facebook & Instagram voor leuke weetjes en acties!

Met de code: Bram-pom krijg je 10% korting (eenmalig) op je eerste box! Je kunt de brokbox bestellen op: www.brokbox.nl

Prijzen:

De boxen verschillen natuurlijk in prijs. Afhankelijk van de voedingsbehoefte van de hond of kat.

Kleine hond ongeveer €25

Middelgrote hond ongeveer €35

Grote hond ongeveer €45

Katten ongeveer €20

Vragen of heb je meer informatie nodig?

Als je vragen hebt over de box, brokken etc, kun je ze altijd een berichtje sturen via social media. Ik heb ze namelijk een paar keer een bericht gestuurd via Instagram om wat vragen te stellen en ik kreeg super snel antwoord terug!

* Dit artikel bevat gekregen producten en is in samenwerking met Brokbox.nl

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  30.07.2020


  Echt super dit!!!
  Zo zal je hond/kat ook niet zo snel te dik worden of te mager!


  Adventure.of.bo

  02.08.2020


  Wat super uitgelegd.  06.08.2020


  Wat een super handig abonnement! Wij hebben 3 katten: Fred, Guus en Sjaak. Fred en Guus zijn eind mei 1 geworden en Sjaak is net 12 weken.


  Marloes de Vetten

  06.08.2020


  Ik doe heel graag mee voor onze dames. Het ziet er prima uit.
  Ben ook benieuwd naar de trainers en de snacks.


  Kato Van Royen

  07.08.2020


  Bedankt voor de uitleg! Klinkt als een fantastisch concept. Ik doe dus graag mee voor Nova. Een golden retriever van 15 maanden.


  golden_super_nova_

  07.08.2020


  Bedankt voor de uitleg! Klinkt als een fantastisch concept. Ik doe dus graag mee voor Nova. Een golden retriever van 15 maanden.Laat een reactie achter