Bram zijn gotcha day + verschillende winacties! - Joyce Elise
02.09.2020

Yayy, het is morgen 3 september! Voor velen zegt deze datum niks, maar het is de dag dat we Bram hebben gekregen. Daarom heb ik op Instagram verschillende winacties georganiseerd! Hier vertel ik aan het eind in deze blogpost meer over. We zijn inmiddels helemaal ingeburgerd op Instagram als Instamodels & dogfluencers!;-)

Bram is 21 juni 2 jaar geworden. Zoals je ziet is hij nu een echte volwassen reu. Het is een heerlijk mannetje met een geweldig karakter. Ik ben blij dat ik voor hem heb gekozen. En ja, hij heeft soms ook zijn momenten dat je hem wel achter het behang wil plakken!;-) Maar dat hoort er nou eenmaal bij!

Instagram

Als het kan plaatsen we 1-2 foto’s per dag. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar we proberen zoveel mogelijk vooruit te plannen met foto’s maken. Het is ongeveer een dagtaak, maar wel een hele leuke dagtaak!:-) We hebben bijna de 5000 volgers gehaald! Bij de 10.000 volgers komt er een mega winactie met bekende webshops online, dus hou onze social media zeker in de gaten! De meeste webshops weten ons wel te vinden, we krijgen super leuke aanvragen voor samenwerkingen. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee! Bram is net als Kayla dol op foto’s maken. Hij weet dat er altijd wat lekkers tegenover staat.

Als je je sokken of onderbroeken kwijt bent weten we gelijk wie de dader is hier in huis! Bram is een echte sokkensteler. Oh ja en haar scrunchies… daar is hij ook mega fan van!

Bram is dol op iedereen en iedereen is ook dol op hem! Super leuk om te zien hoe sociaal hij naar andere mensen en dieren is! Hij bijt niet en schiet nooit uit. Hier ben ik wel blij om, je ziet het namelijk ook weleens anders! Hij wil hele dagen kusjes geven, knuffelen, geaaid worden en op schoot zitten of liggen. Vooral als je achter je laptop, iPad of op je telefoon zit… Hij trekt gewoon je telefoon uit je handen, weg met dat ding! Moet er soms zo om lachen. Bram eist alle aandacht op en als hij zijn aandacht niet krijgt zul je het merken ook!;-)

De band met Kayla wordt ook met de dag beter! In het begin vond Kayla het helemaal niks. Maar Bram gaf niet op!;-) Ze kunnen super leuk met elkaar spelen, stoeien en lief naast elkaar liggen.

Als je het niet erg vindt kom ik even gezellig naast je liggen, ok? Ze kunnen zo ontzettend lief naast elkaar liggen!

Bram is dol op knuffels en speelgoed. Zijn speelgoed mand puilt inmiddels uit, maar er is natuurlijk altijd plek voor meer!;-) We krijgen namelijk regelmatig super leuke dingen opgestuurd voor zijn Instagram account in ruil voor een post. Zodra er een pakketje komt denkt hij gelijk dat het voor hem is! En natuurlijk krijgt hij af en toe een cadeautje van mij omdat hij dol op nieuwe speeltjes is.

Met zijn nieuwe aanwinst: een snackbal van Bo & Mo. Je kunt er snackjes in verstoppen. Dit vinden honden helemaal geweldig! Zo hebben ze een extra uitdaging en dit helpt enorm tegen verveling.

Hier word je toch blij van?! <3 Dit is ook een van zijn nieuwste speeltjes.

Voor het eerst mee naar het strand om te zwemmen!

Ik heb Bram laatst meegenomen naar het strand in Yerseke. Wilde alleen een paar foto’s op het strand maken, maar toen hij de zee zag dook het er direct in. Dit zag ik even niet aankomen! Haha.

Hij vond het heerlijk! Het zeewater was nog lekker warm ‘s avonds!

Pfffff, wat een spetters!

Hij vindt zwemmen helemaal geweldig dus dit gaan we zeker vaker doen! Helaas moesten we weer naar huis want opoe zat op ons in de auto te wachten en het werd al donker.

••Winacties••

Omdat 3 september Bram zijn gotcha day is houden wij verschillende winacties. Je kunt super leuke prijzen winnen.

Wij houden deze winacties op ons Instagram account. Je kunt ons volgen op: www.instagram.com/bram_pom

Dit was weer eens een update van Bram! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een update over zijn leven te lezen!:-) En wie weet tot ziens op ons Instagram account!

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  02.09.2020


  HahahahAha T is toch een droppie he!!
  Moet altijd zo lachen als er pakjes komen.. hij gaat er idd standaard van uit dat er iets voor hem in zit! Zo niet zie je hem echt heel teleurgesteld kijken🤣🤣🤣🤣
  vind het altijd zo grappig als hij zo scheel naar je kijkt… zo van : had je wat????
  Dat hij al weer 2 is he! De tijd is zo snel gegaan!
  Succes met je winacties! Heb een aantal dingen gezien daarvoor.. super leuk!!


  Marian

  03.09.2020


  Van harte gefeliciteerd met Bram zijn tweede verjaardag! Een schatje!
  Jammer voor mij dat de winacties alleen op Insta zijn.Laat een reactie achter