Boekreview - Patrick Kicken - Leven zonder stress - Joyce Elise
26.12.2019

Wat als je alles hebt? Een goed betaalde baan, een mooi huis, een dikke auto, verre vakanties, maar toch niet gelukkig bent. ‘Leven zonder stress’, de podcast van radioprofessional Patrick Kicken, werd een zoektocht naar antwoorden over geluk, liefde, zelfvertrouwen, geld, angst, stress, rust en nog veel meer. Hij sprak met honderden experts. In dit boek deelt hij zijn inzichten die ontstonden uit de boeiende gesprekken die hij met hen had.

Vandaag heeft mijn moeder weer een boekreview voor jullie. Dit keer kreeg ik het boek van Patrick Kicken opgestuurd. Patrick Kicken is een Nederlandse radio DJ. Denk dat de meeste mensen hem wel kennen!

Wat is een burn-out en hoe ga je er mee om?

Hij is heel eerlijk en open over de gevolgen van de meerdere burn-outs die hij gehad heeft.

Het mag duidelijk zijn dat het heel veel gevolgen voor hem heeft gehad! Het kostte hem zijn baan, huwelijk en vrienden.

Hij legt precies uit hoe het kwam en hoe hij er mee om probeerde te gaan. Duidelijk is in ieder geval dat het een hele heftige periode was. Hij vertelt hoe hij contact zocht met mensen die hem konden helpen. Interviewde heel veel bekende personen. Als een rode draad komen die gesprekken terug door het hele boek.

Ook vertelt hij hoe hij tot de conclusie kwam dat hij toch echt zijn hele leven om moest gooien om een volgende burn-out te vermijden. En dat heeft nogal een impact op zijn leven gehad.Hij is er ook heel duidelijk in dat je moet leren om keuzes te maken. Je kunt het niet iedereen naar de zin maken!

En dat heeft grote gevolgen voor je leven.

Hij schrijft nu columns, spreekt op bijeenkomsten, geeft workshops en interviewt mensen voor zijn podcast Leven zonder stress.

Lijkt me nog steeds een erg druk bestaan!

Dit boek kan een goede hulp voor jou zijn als je met een burn-out te maken hebt of hebt gehad! Er staan hele goede en bruikbare tips in!

Patrick weet het heel duidelijk te vertellen, het boek leest erg makkelijk en is dus voor iedereen geschikt om te lezen! Echt een aanrader!

Uitgever: Kosmos Uitgevers.

Prijs: €20.

ISBN: 9789043921633

*Dit boek heb ik gekregen ter review.

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties

    27.12.2019


    Ziet er mij een leerzaam boek uit! Bedankt voor de tip! Ik heb hem even opgeslagen in mijn verlanglijstje op bol.com.


    Anne

    29.12.2019


    Fijn zeg meer openheid over burn-out! Ik hoop dat je review heel veel gedeeld wordt!❤Laat een reactie achter