Boekreview| Ik weet niet of ik van je houd - Christina Lauren - Joyce Elise
03.04.2019

Vandaag heeft mijn moeder weer een boekreview voor jullie! Christina Lauren – Ik weet niet of ik van je houd. De kaft ziet er heel vrolijk uit! Benieuwd wat ik van het boek vond? Lees dan snel verder!

Christina weet op een geweldig humoristische manier te vertellen over Holland. Holland is smoorverliefd op een straatmuzikant bij het station. Ze heeft hem de naam Jack gegeven.

Op een dag raakt ze met hem aan de praat, komt er achter dat hij Calvin heet en dan beginnen de avonturen.

Calvin heeft meer in zijn mars dan iedereen denkt. Om zijn talent ten volle te benutten heeft hij een verblijfsvergunning nodig . Maaaaar… die heeft hij nou net niet. Hoe gaat hij dat oplossen en met wie?

De ene gekke gebeurtenis volgt de andere op.

De oplossing waarmee Holland aan komt draven om Calvin te helpen , wordt door iedereen als een lachertje beschouwd. Maar is het wel zo’n gek plan???

Er zit vaart in het verhaal. Het is een heel boeiend boek waar een serieuze kwestie op een hele leuke en spannende manier verteld wordt.

Echt weer zo’n boek wat je ,als er je er eenmaal in begonnen bent, niet meer weg kunt leggen. De drang om steeds verder lezen om te weten hoe alles afloopt is heel erg groot.

Ik heb vaak hardop zitten lachen om komische gebeurtenissen. Maar ook met open mond van verbazing zitten lezen.

Humor en serieuze zaken worden mooi vermengd in dit boek.

Ik zag net dat Christina Lauren een pseudoniem is . Het zijn 2 auteurs, nl Christina en Lauren. Sinds 2009 schrijven ze samen verhalen. Nou daar zijn ze dan erg goed in!

Gescheiden door de staat Nevada spreken deze co-auteurs en tevens hartsvriendinnen elkaar een paar keer per dag.Ze zouden het liefst elkaar iedere dag zien en vanaf de pier naar de oceaan kijken.

Dit is een heel fijn boek om te lezen!

Een aanrader dus!

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    03.04.2019


    Een super mooi en leuk boek!Laat een reactie achter