Big & Little Dogs | nieuwe collectie harnasjes en bandana’s - Joyce Elise
31.03.2020

De lente collectie van Big & Little Dogs is net binnen gekomen bij Ceesencoosshop! Ze hebben geweldige bandana’s en harnasjes in de nieuwe lente collectie. De maten gaan van xs tot en met xl. Vroeger kocht men altijd standaard een zwart, rood of blauw tuigje zonder poespas, terwijl het tegenwoordig zo kleurrijk mogelijk moet zijn, vol met drukke prints! Zelf hou ik niet van de saaie standaard kleuren. Ben dol op leuke printjes en (felle) kleuren. Er zijn natuurlijk nog steeds mensen die dit niets vinden en dat mag! Ieder heeft zijn eigen smaak.

De nieuwe collectie zit vol vrolijke designs gericht op het voorjaar. Bram is net een klein vosje dus toen ik deze zag was ik opslag verliefd.

Hier zie je een deel van de nieuwe collectie, er zijn ook nog bijpassende poepzakhouders, lijnen, gordel om je hond in de auto mee vast te zetten, scrunchies en een halsband met strik.

Het tuigje is reversible dus je kunt hem aan 2 kanten dragen! Aan de ene kant zitten blaadjes en de andere kant vosjes met blaadjes en eikeltjes. Echt mega schattig!

Bandana’s vinden Kayla en Bram altijd super fijn! Ze dragen ze heel het jaar door. In de zomer kun je de bandana’s nat sprayen zodat het een extra verkoelend effect geeft! Doe de bandana wel om de 2 dagen even een dag af zodat de haren even kunnen luchten en er niet teveel klitten in de vacht kunnen komen.

Kayla draagt de Hippity Hoppity bandana speciaal voor Pasen. Deze is zo ontzettend schattig!

Bram draagt de bandana Beary Cute, deze ziet er ook enorm schattig uit!

Zoals je ziet kunnen kleine en grote rassen de tuigjes aan en staan ze bij iedere hond leuk!

Je kunt zelfs twinnen door allebei een bandana of een bandana en een tuig te combineren mocht je meerdere hondjes hebben. Kayla draagt hier de I’ve fallen for you bandana.

Frenkie draagt het Big & Little Dogs adjustable Princess-Asaurus tuigje met groene dinosaurussen op. Deze is heel leuk voor hondjes met een zwart, witte of grijze vacht hebben! Zo komt het felle contrast van het tuigje nog beter uit.

Diekie draagt hetzelfde tuig als Bram, met de naam Feeling Foxy. Deze is reversible.

Piru draagt het reversible Beary Cute tuigje. Op de andere kant staan regenboogjes.

Wil je ook iets uit de nieuwe lente collectie kopen bij Ceesencoosshop? Klik dan hier om naar de nieuwe collectie te gaan!

#gekregen

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
  Herma

  31.03.2020


  Ohhhhhhhhh.. wat zijn die tuigjes leuk!!!!
  Zou ze allemaal wel willen kopen😁😁😁
  Ze zitten ook zo comfortabel voor de honden!
  Super leuke collectie!!Laat een reactie achter