App's op mijn iPhone waar ik niet meer zonder kan! - Joyce Elise
18.05.2016

Iedereen heeft wel bepaalde app’s op zijn of haar telefoon waar je niet meer zonder kan. Ook ik heb app’s waar ik verslaafd aan ben of niet meer zonder kan. Vandaag kun je lezen welke app’s dat bij mij zijn! 


 

– De Facebook app: ik plaats best veel en onderhoud ook mijn contacten via Facebook met mensen die ver weg wonen of weinig spreek.

– Instagram app: eigenlijk ben ik een social media addict. Ik kijk heel de dag door op deze apps, vooral Instagram. Dit is zo’n geweldige app. Ben er al 5 jaar actief op!

– Pinterest: Hier kijk ik heel de dag door op, het is enorm verslavend. Ook doe ik er veel inspiratie voor mijn blog, haar, make-up, woon trends enz op!

– AliExpress: deze app is enorm handig en verslavend. Je hoeft niet speciaal op je laptop hier voor. Ook schijnt dat de prijzen lager zijn op de app, heel apart! Ik kijk ook ongeveer 6x per dag op deze app of er weer iets nieuws voorbij komt.

– Candy Crush: dit spelletje speel ik al 5 of 6 jaar en ik kan er niet meer zonder. Mijn moeder , broer en vrienden spelen dit ook.

– Volgers + app: hiermee kun je zien wie je geblokkeerd, ontvolgd of volgt via Instagram. Erg handig!

– De WordPress app: ik typ meestal mijn blogjes in deze app of in mijn notities om ze later uit te werken op mijn laptop.

– Rabo bankieren app: even snel geld overmaken of je saldo checken? Met deze app is dat zo handig! Sinds ik deze app heb zit ik nooit meer achter mijn laptop voor mijn bankzaken!

Twitter: ik volg van alles op Twitter, zo blijf ik van allerlei belangrijke en nieuwe dingen op de hoogte.

Dit waren mijn app’s die ik veel gebruik en niet meer zonder kan! Welke app’s kan jij niet meer zonder? 

10 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
10 reacties

  19.05.2016


  De Facebook, Instagram, Pinterest en WordPress app gebruik ik ook. Daarnaast gebruik ik de Pocket app heel veel. Heel handig om artikelen op te slaan!  19.05.2016


  Haha ja de app van candy crush….en fb…..en pinterest…en instagram….wel zo’n beetje dezelfde he….stel je voor die zouden er niet meer zijn….. Hoeveel tijd hou je dan oer op een dag??maar ja…je mist dan ook je sociale contacten!!  19.05.2016


  Alleen candy crush heb k niet meer. De rest wel! En k ben eindelijk aan snapchat begonnen haha  19.05.2016


  De rabo app kan ik ook niet zonder, youtube en instagram en snapchat ook niet!


  Joyce Elise

  19.05.2016


  Haha ik vergeet YouTube helemaal! Kijk ik altijd voor ik ga slapen 😜Die staat er bij mij ook op!  19.05.2016


  Ik gebruik veel dezelfde apps 🙂 De google foto app vind ik ook heel fijn. Die maakt vaak ook leuke filmpjes en animaties van mijn foto’s.  19.05.2016


  Sommige apps kan ik ook niet echt missen  19.05.2016


  Ik kan ook echt niet zonder Instagram, Pinterest en Facebook. Verder gebruik ik weinig andere app’s op mijn telefoon.


  Marleen

  21.05.2016


  Wat een leuke blog,
  Heb jee misschien een pictogram van de twitter volgers app die wel werkt?

  Liefs Marleen  24.05.2016


  Haha deze heb ik ook allemaal, behalve die volgers app.. Mijn instagram blijft wel al weken hangen rond een bepaald aantal, constant weer van die nepperds die verdwijnen!Laat een reactie achter