Apple watch bandje : echt vs nep (Aliexpress) - Joyce Elise
02.03.2017

Vandaag laat ik jullie 2 Apple watch bandjes zien. De lavendel kleurige is een echte Apple watch band en de knal roze komt van Aliexpress. Op het eerste gezicht zie je geen verschil! Maar het verschil is er wel degelijk, in het artikel vertel ik er meer over. 


 

Zoals je ziet zien ze er allebei hetzelfde uit, tot ik het knal roze bandje een dag had gedragen. Het knal roze bandje gaf gelijk af en de roest zat aan mijn arm waar het bandje had gezeten. Met de echte heb ik dit nog nooit gehad. Ben zelf erg gevoelig voor nep sieraden, die geven ook na een half uur al zwart of groen af.


Had dit niet verwacht met het Aliexpress bandje! Je kunt het roest er af poetsen, maar het idee dat je arm binnen de kortste keren weer vies is, irriteert mij!


Dit is waarom ik vaak voor echte producten kies in plaats van nep producten! Ik betaalde voor de knal roze band maar €3.14 op Aliexpress. Dit is natuurlijk geen geld. Al had ik niet verwacht dat hij roest zou af geven! Het echte bandje kost €59. Dan koop ik liever voortaan een echt bandje, zodat ik weet dat deze niet afgeeft!

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  02.03.2017


  Whoooow.. jammer zeg, vind dat knalroze wel gaaf!! Maar ja.. dat groene krijg je bijna niet van je huid af. Blanke nagellak er op helpt ook maar heel even of helemaal niet. Alle waar naar je geld in dit geval! Leuk review!  02.03.2017


  Jammer zeg, die felroze kleur zag er wel heel erg gaaf uit


  Priscilla

  02.03.2017


  Wat jammer dat hij roestig wordt!


  Lex

  02.03.2017


  goedkoop is leuk maar de kwaliteit valt in het algemeen bar rtegen. Liever even doorsparen.  02.03.2017


  wat goed dat je een vergelijking gemaakt hebt. Voor goede kwaliteit betaal je gewoon en ik vind daar niets mis mee. Ik ben niet zo van de fake producten….  04.03.2017


  Best jammer, maar goed dat je vergelijkt.Laat een reactie achter