AliExpress burrito blanket - Joyce Elise
17.10.2019

De burrito dekentjes zijn ontzettend hot op moment! Je ziet ze overal voorbij komen! Omdat mijn hondjes een goedlopend Instagram account hebben en echte dogfluencers zijn besloot ik om een dekentje voor ze te bestellen! Kayla vindt het heerlijk om als een burrito in een dekentje te liggen. Het ultieme baarmoeder gevoel! <3 Voor mezelf heb ik het dekentje ook besteld, maar dan in 180cm zodat ik me ook lekker in kan wikkelen als een burrito mocht ik het koud hebben. Heerlijk ‘s avonds op de bank of in bed met een filmpje erbij!

Let op: Je hebt verschillende groottes!

Kijk dus goed bij het bestellen welke maat je neemt. Voor Kayla heb ik de kleinste maat genomen ongeveer 58-60cm. Eigenlijk mocht het wel iets groter, maar het stoort niet. Mocht je deze voor een baby willen kopen zou ik toch voor een grotere maat gaan!

Ik heb geen linkje meer omdat er elke dag nieuwe op worden gezet. Je kunt zoeken op burrito blanket en dan komen er een hoop tevoorschijn. Kies de verkoper met de meeste bestellingen en je zit safe! De verzending duurde 16 dagen, dit is erg snel voor AliExpress begrippen! Maar omdat ik een goede koper ben en gouden lid ben(wegens het aantal aankopen wat ik gedaan heb, goede recensies enz) wordt het vaak binnen 5-10 dagen al bezorgd! Dus even een tip!;-) Laat veel reacties achter als je iets koopt, kijk elke dag een paar keer op de AliExpress app en open geen dispute. Probeer er met de koper zelf uit te komen mocht er wat kapot of mis zijn met je aankopen!

Het is een rond dekentje zoals je ziet met de echte burrito vlekjes in. Het is net een echte burrito maar dan meeeeeega zacht!

Hier zie je hoe zacht het stofje is. Kayla is er dol op! Je kunt het ook gewoon als lekker kleedje gebruiken natuurlijk!

Het dekentje kun je naar wens opvouwen en niet weinig tot geen ruimte in beslag!

Ik ben ontzettend blij met dit dekentje. Vooral voor op Instagram foto’s en omdat huisdieren dit enorm fijn vinden om op te liggen door de zachte stof en de warmte die het afgeeft. Kan niet wachten tot die van mij er is!;-)

Kayla viel tijdens het maken van de foto’s gewoon in slaap, gekkerd! Haha. Dit geeft wel aan dat ze het niet onder dwang doet, want dit zou ik mijn hondjes nooit aan doen! Toen we klaar waren heb ik haar wat lekkers gegeven als beloning!

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  17.10.2019


  Ohhhhhhh ze is er echt heel blij mee!!!
  Super leuk!!! En heerlijk zacht!  23.10.2019


  Haha, dit maakt mijn ochtend weer goed. Te grappig!Laat een reactie achter