11-11 - AliExpress uitverkoop - Joyce Elise
04.11.2020

Yayyy, het is weer bijna zo ver: 11-11! Het grootste shopping event van Aliexpress. Deze dag staat ook wel bekend als “Singles Day” bij AliExpress. 

Dit is de grootste online sale ter wereld en begint om 9.00u. Voorbeeld: vorig jaar stond 14 uur na de start van Singles Day de teller bij Alibaba/AliExpress al op 9 miljard euro. Ter vergelijking: in Nederland wordt jaarlijks 16 miljard euro uitgegeven aan online verkoop! Ook kun je diverse coupons krijgen bij bepaalde bedragen en spelletjes spelen om coupons te winnen, zodat je nog voordeliger of gratis kunt shoppen! Wie wil dit nou niet? Als Aliexpress verslaafde deel ik dit graag met jullie! 

Hoogtijdagen:

Consumenten bestelden op de jaarlijkse feestdag ter ere van het vrijgezellenbestaan voor minstens 102 miljard Yuan (13,8 miljard euro) aan spullen. Een jaar eerder bleef de teller steken op 91 miljard Yuan.
Singles Day wordt sinds de jaren negentig jaarlijks gevierd op 11 november. Dat de feestdag tegenwoordig vooral in het teken staat van shoppen, is het werk van Alibaba.
Het bedrijf probeert consumenten sinds 2009 op 11 november te lokken met aantrekkelijke kortingen op merkproducten. Net zoals Amerikaanse retailers dat doen op de dag na Thanksgiving, ook wel Black Friday genoemd
Inmiddels is Singles Day wat omzet betreft het belangrijkste winkelevenement ter wereld. Er wordt die dag meer omgezet dan op Black Friday en Cyber Monday, de twee hoogtijdagen van de Amerikaanse decemberverkopen, bij elkaar. De verkopen op Singles Day worden gezien als een barometer voor de Chinese economie, de op een na grootste ter wereld.

Aliexpresss Shoppingtips:

– Zorg dat je een dag of paar uur van tevoren al producten in je winkelmandje heb zitten. Dit voorkomt dat ze binnen no time zijn uitverkocht. Tijdens de uitverkoop gaat alles namelijk enorm hard!

– Via de app zijn de producten goedkoper. Dus ik zorg altijd dat ik via de app kijk in plaats van op mijn laptop!

– In de app staan een hoop kortingsbonnen die je kunt gebruiken

– De beste deals per categorie staan op de beginpagina van Aliexpress zodra je de app opent. Hier kun je ook voordelige producten op categorie scoren zodat je niet door heel de app hoeft te gaan zoeken.

– Zorg dat je er op tijd bij bent want de sale gaat hard!

0 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
0 reacties

Laat een reactie achter