You'll never go wrong with the Vogue striped tee! Nieuwe Vogue + shirt - Joyce Elise
24.05.2017

Elk jaar brengt Vogue een shirt uit en dit jaar is het een shirt met de Bretonse streep geworden! Het shirt heeft driekwartsmouwen en zit super lekker door de stretchy stof. Ik moet bekennen dat ik eigenlijk alleen de Vogue koop als het shirt er bij zit! 


De Bretonse streep is niet meer weg te denken uit de modewereld. Zelf ben ik dol op dit soort shirtjes. Je kunt ze overal bij combineren. Dit is toch wel een musthave voor in je kledingkast!


Ik heb een bh met vlinders onder het shirt, dus moet wel even een huidskleurige of witte bh tevoorschijn toveren voor de volgende keer aangezien het shirt heel lichtjes doorschijnt. Het shirt zelf zit mega lekker! Echt een aanrader voor mensen die dol op stretchy stofjes zijn.

Er is een zwart wit en donkerblauwe wit Vogue shirt verkrijgbaar. Ik wist dat niet omdat mijn moeder de eerste en beste van de stapel heeft gepakt. Misschien ga ik ook nog de zwarte halen.


Vanavond na het eten heb ik een stukje in de Vogue zelf gekeken. Eigenlijk is het een super leuk tijdschrift, maar het trekt mijn aandacht nooit zo. Dus laat ik het tijdschrift altijd maar liggen in de winkel. En als het shirt er bij zit koop ik hem 1x per jaar!;-)

Als je shirt en de Vogue nog in huis wil halen, ren dan gauw naar de winkel! Want op=op. Het is een heerlijk shirt, ook voor de koudere zomeravonden! 

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties

  24.05.2017


  Ik heb hem ook gekocht. Zit super lekker!


  Herma

  24.05.2017


  Hij is zo gaaf he!! Staat je echt leuk!!! Heerlijk stofje!


  Priscilla

  24.05.2017


  Wat ontzettend leuk! Dat wordt morgen snel naar de supermarkt rennen!


  Maya

  24.05.2017


  Super leuk shirt!


  Tamara Dutoit

  24.05.2017


  Koop het ook maar één keer per jaar voor de shirt lol  25.05.2017


  Aah, die is leuk!
  Ik wil hem ook, snel naar de supermarkt of de boekhandel, haha.  25.05.2017


  Superleuk. Ik heb het tijdschrift online besteld, hier in mijn dorp zo uitverkocht.Laat een reactie achter