Winterse foto’s van Kayla met haar Puppia jasje - Joyce Elise
11.12.2017

Vanmorgen toen ik wakker werd was het helemaal wit! Gisteren vond ik het tegenvallen aangezien het na een paar uur alweer gesmolten was. Dus ik besloot om met mijn camera naar buiten te gaan. Zomaar hier in de straat, zodat Kayla los kan lopen. Wij wonen op een woonerf en hier is weinig tot geen verkeer, dus kan ik haar in alle rust los laten lopen! Jasje aan en gaan met die banaan… ehh, camera!;-)

Kayla komt uit Canada en is veel sneeuw + vrieskou gewend! Maar ze keek echt van ‘He bah, heb je die zooi ook weer!’ Moest stiekem wel even lachen… Sneeuw is niet haar favoriet!

Ze draagt een jasje omdat het anders veel te koud is voor haar. Ondanks haar vacht heeft ze het vaak koud, dit zou je niet verwachten als je haar ziet!

Het ziet er zo grappig uit, een klein hondje in de sneeuw!

Het jasje is van Puppia. Dit is een geweldig merk onder de honden accessoires! Ze hebben super leuke tuigjes, halsbanden, kleding etc voor honden.

Op de rug van het jasje zitten houtje touwtje knopen. Dit vind ik een erg schattig detail. De roze en witte wybertjes maken het jasje af en bevatten een gouden draad.

Verder zit er nog een schattig nep bontkraagje aan haar capuchon. Het jasje sluit met drukknopen op haar buik. Deze is simpel aan en uit te doen.

Het was ontzettend spannend, ons buurmeisje was sneeuwballen aan het gooien!

Pootafdrukken van mijn kleine Grizzly beer in de verse sneeuw!

Ze heeft lekker door de sneeuw gebanjerd en ligt nu knock-out op de bank. Even opdrogen en een dutje doen, want mevrouw is al op leeftijd!;-) Het zou leuk zijn als we eerste kerstdag weer een dagje sneeuw hebben!

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties

  11.12.2017


  Oh geweldige foto’s!! Ze zat al op de bank naar buiten te loeren… Haha leuke jas he!!! Kon hem niet laten hangen bij Cees&Coos toen ik hem zag!!


  Marjolein

  11.12.2017


  Wat leuk zeg! xxx


  Maya

  11.12.2017


  Wat een schattig mooi hondje!



  12.12.2017


  Wat schattig! Echt een knuffel zo!



Laat een reactie achter