Wereldkaart in de vorm van vingerafdrukken - Wereldkaarten.nl  - Joyce Elise
21.03.2017

Bij wereldkaarten.nl kun je een eigen wereldkaart (en binnenkort) een stadskaart laten maken. Ze bieden maar liefst vijf materiaalsoorten aan: hout, canvas, aluminium, glas en een poster.

 

 

Ik mocht deze wereldkaart op hout uitzoeken voor mijn blog. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Was al een poosje op zoek naar zoiets! Binnenkort gaan ze ook kaarten van steden verkopen. Dit lijkt mij ook super mooi! Zou er graag een van Goes willen hebben.
Ik ben voor de zwart witte met  vingerafdrukken gegaan. Deze vond ik ontzettend gaaf! En dan in combinatie met de houten planken. Het ziet er ook nog eens strak uit en daar hou ik wel van!

Op de site staan een hoop verschillende wereldkaarten, met kleur, zwart wit, geometrisch , vingerafdrukken, aquarel etc. Je kunt daarna een keuze maken tussen de verschillende materialen en je gewenste formaat aangeven. Het bestellen gaat super makkelijk op de site zelf!


Ook is het mogelijk een ophangsysteem bij te bestellen, zodat je je je wereldkaart gemakkelijk en snel aan de muur kunt hangen. Bij sommige materialen zijn ook nog accessoires te krijgen, zoals een baklijst of prikvlaggetjes. Met de leuke prikvlaggetjes kun je precies aangeven welke landen nog op je bucketlist staan of welke landen al een bezoekje hebben gehad. Zo maak je je wereldkaart zwart-wit in één keer compleet en kun je er heerlijk van gaan genieten!

Ik ben boven nog bezig met het opnieuw inrichten van mijn kamer, dus daar moet hij nog een plekje krijgen. Vandaar dat de wereldkaart nu in de kamer staat. Maar ik vind het op een dressoir ook super staan!

*Dit artikel bevat product(en) die ik ter review heb ontvangen.

8 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
8 reacties

  21.03.2017


  Super leuke kaart. Vind het ook wel een beetje op zebra streepjes lijken 😊  21.03.2017


  Wauw, ik kan me voorstellen dat je er onwijs blij mee bent. Ik had deze ook zo kunnen uitzoeken. Erg mooi en strak :-)!


  Priscilla

  21.03.2017


  Wat een super leuk idee! Hij is erg mooi.


  Herma Sandee

  21.03.2017


  Hij is echt gaaf!!! Leuk dat je het naar je eigen smaak kunt laten maken!!!  21.03.2017


  Ik vind dit wel heel erg leuk!  21.03.2017


  Super tof! Heel strak inderdaad.  21.03.2017


  Oh wauw… ik ben voor mijn stiefvader nog op zoek naar een cadeau! Deze tip sla ik even op, want hij zou dit erg mooi vinden, vooral hout… hij is timmerman. Ga alvast snuffelen op de site!  21.03.2017


  Ziet er gaaf uit zeg!Laat een reactie achter