Wat zou jij aan jouw lichaam willen verbouwen? - Joyce Elise
06.06.2017

Het gaat over heel social media en komt zelfs regelmatig op tv! Bekende Youtubers laten hun lippen opspuiten of andere plastische chirurgie doen! Zou jij dit ook doen, zo ja, wat zou je aan jouw lichaam willen laten verbouwen? Zelf heb ik een varkensneus en ik kan me er behoorlijk aan storen! Vandaag vertel ik er meer over. 

 


Waar ik mij aan stoor:

Al heel mijn leven stoor ik mij aan mijn neus en bovenlip. Ook mijn oogsterkte is niet fijn, maar hier heb je gelukkig lenzen voor!
Neus:

Mijn neus ziet er uit als een varkensneus en hij staat te veel omhoog, een echte wipneus is het ook weer niet, als je het ziet weet je denk ik wel wat ik bedoel. Na een operatie aan mijn neus en neusvleugels zijn deze ook heel lelijk geworden. Dus hier kan ik mij ook behoorlijk aan storen!


Op deze foto is het goed te zien wat ik bedoel met mijn neus. Als ik er naar kijk stoor ik me er al gigantisch aan, bah!
Bovenlip is te dun 

Mijn bovenlip is super dun vergeleken met mijn onderlip. Deze zou van mij wel voller en breder mogen! Maar zou zelf nooit iets aan mijn neus of lippen laten doen, ik vind het veel te duur en ben bang dat ik een allergische reactie op de lip fillers krijg. Aangezien ik voor een hoop medicijnen ook allergisch ben!

 

Ook stoor ik mij enorm aan mijn slechte ogen. Ik heb -12 en draag mijn bril nooit in het openbaar. Schaam mijzelf voor de dikke glazen. Het zou super fijn zijn om ze te laten laseren, maar het is te duur, ik durf het niet omdat er te veel mis kan gaan en waarschijnlijk kan het niet eens met mijn sterkte.

 

We zijn allemaal uniek en het is absoluut niet de bedoeling dat we allemaal op elkaar willen lijken. Het is goed om negatieve gedachten te leren herkennen, om deze te kunnen stoppen. Want als je je met anderen gaat vergelijken, dan ben je nooit mooi genoeg!

Zou jij iets willen veranderen aan jouw lichaam?

11 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
11 reacties
  Herma

  06.06.2017


  Ah joh, jij stoort je aan maar een ander valt het misschien niet op..En nog wat .. ik vind je mooi zoals je bent!!! Het gaat om je innerlijk en jij hebt een heel goed karakter!! Ik zelf zou zoiets nooit durven want er gaat zo vaak iets mis met zulke operaties🙈🙈🙈🙈Maar ik kan wel begrijpen dat mensen naar een plastisch chirurg gaan als ze iets hebben waar ze zich vreselijk aan storen.


  Melanie

  06.06.2017


  Meis je ziet er gewoon goed uit! Je bent wie je bent. En iedere vrouw vind wel iets niet mooi aan zichzelf maar het gaat om het innerlijk maar als ik iets aan jezelf zou willen veranderen is mijn littekens weg laten kaderen.


  Melanie

  06.06.2017


  En btw ik bewonder je enorm ik lees altijd je blogs maar ik ben niet zo een schrijver xxx

  Joyce Elise

  06.06.2017

  Ahhh, dankjewel! Super lief 🤗


  Tamara Dutoit

  06.06.2017


  Oh je zou mij beter vragen wat ik wel ok vind aan mijn lichaam, bloos (door trauma zal ik mezelf nooit kunnen aanvaarden of graag zien). Maar operatief mij veranderen nooit!!! Ben al ziek genoeg en er kan zoveel fout lopen. Ook vind ik het naar mensen toe die ongewenst zulke zware operaties moet doorstaan niet netjes (kanker, ongeval, brandwonden, …) als ik het voor uiterlijk vertoon aan mezelf zou laten verbouwen, ondank dat ik depri word van mijn uiterlijk en ik niet in een spiegel kan kijken zonder pijn/idem foto’s. En ik zie echt niks mis aan je neus, knuf ps: begrijp je wel  06.06.2017


  Ik vind het mooi dat je je onzekerheden durft te bespreken. Oprecht. Wel ben ik persoonlijk van mening dat elk mens mooi is zoals hij/zij is. Je bent een lieve meid, met het hart op de goeie plek. Dat is voor mij veel meer waard dan hoe dik je lip is of hoe je neus staat! 💋❤️  06.06.2017


  Niet onzeker zijn, iedereen heeft kwaliteiten. Ik dacht vroeger ook dat er van alles met mij mis was… nu zie ik een prachtige vrouw. En krijg veel complimenten. Nee, ik verschuil mij niet meer achter de pesterijen, het niet erbij horen… ik stapte naar voren en nam mijn plek in.
  Natuurlijk heb ik ook minpunten… wallen, knobbel in mijn neus, hangende oogleden…. maar hey ik ben vandaag 49 geworden!  06.06.2017


  Haha, grappig dit! Jouw neus is mij nooit opgevallen als raar ofzo! Ik zou zelf de bult van mijn neus weg willen hebben, ook voor een grotere bovenlip kiezen, want ik kan nooit donkere lipstick op en ik zou grotere borsten willen. Maar als het nooit gebeurd is het ook wel prima.


  Lex

  07.06.2017


  Joyce ik je nooit door jouw ogen bekeken omdat uiterlijke schoonheid maar van tijdelijke aard is naar mijn mening. Je innerlijke schoonheid is 10 keer meer waard dan al het uiterlijk vertoon. Vergelijk je niet met een ander is naar mijn mening helemaal niet nodig. Van je ogen kan ik me voorstellen dat je er iets aan zou willen doen. Als je zicht beter wordt dan zie jij welk een schoonheid jij bent. Informeer eens bij je ziekenfonds welke mogelijkheden er zijn om er verbetering in te brengen en wat de vergoedingen daarvoor zijn. Het is een niet cosmetische ingreep. En voor de rest blijf a.u.b. die je bent. Ik heb voor mezelf nooit afgevraagd of ik iets zou willen veranderen en denk ook niet dat dit nodig is. Wat een ander zegt of opmerkt daar trek ik me niets van aan.  07.06.2017


  Ik herken dat wel hoor! Ik heb best wel een grote neus, maar ik stoor mij daar voor de rest niet echt aan. Ik zou zelf mijn borsten verkleinen!  15.06.2017


  Ik denk dat iedereen wel iets kan vinden wat hij/zij zou willen veranderen. Bij mij zouden het me borsten zijn, ik heb kleine borsten en zou dat wel anders willen. Niet perse heel groot. Maar wat meer opvullen aan de bovenkant zodat ze wat ronder worden zou heel fijn zijn!Laat een reactie achter