Warme en blije voeten deze winter met Happy Socks van Hemdvoorhem! - Joyce Elise
17.09.2019

Iedereen kent ze inmiddels wel. Happy Socks: de vrolijke gekleurde sokken met een hoop verschillende designs! Ik vind ze geweldig en ze zitten super lekker! Heb zelf een paar van de lange sokken, de normale sokken en de sneakersokken van Happy Socks al in mijn kleine Happy Socks collectie. Ik kreeg een cadeauverpakking met 3 paar nieuwe Happy Socks opgestuurd van Hemdvoorhem. Was enorm benieuwd welke ik had gekregen!

Het zijn zwart/witte Happy Socks met alle 3 een ander design. Ik vind ze heel leuk aangezien ik deze nog niet heb! Leuke sokken maken je dag! En als je net als ik chronisch ziek bent en bijna heel de dag op de bank of in bed ligt zijn dit soort sokken echt geweldig! Ze zitten lekker, vrolijk printje en mijn voeten zijn warm! Straks als het winter wordt of als je op wintersport gaat zijn deze sokken ook ideaal!

Over Happy Socks:

We verspreiden al sinds 2008 blijheid en kleur naar elke hoek van de wereld.

TWEE VRIENDEN MET EEN VISIE

Mikael Söderlindh en Viktor Tell hadden een visie: blijheid verspreiden door het omtoveren van een dagelijks item naar een kleurrijk ontworpen must-have. In 2008 waren sokken nog gewoon wit. Wit, grijs en zwarte stukken textiel die nog zeker niet zo modieus en creatief waren als ze zouden kunnen zijn. Maar daar ging verandering in komen.

HALLO, HAPPY SOCKS

Happy Socks, sokken van hoge kwaliteit gecombineerd met unieke designs en vakmanschap. (Waarschijnlijk) ’s Werelds meest comfortabele en kleurrijke item om blijheid mee te verspreiden was geboren. Het concept wordt nu dagelijks tot leven gebracht door Happy Socks’ getalenteerde team creatieven.

90 LANDEN

Vandaag de dag is Happy Socks te vinden in 90 landen, en daarmee op elk continent. Door de Concept Stores over de hele wereld, van LA tot Tokio, kun je Happy Socks vinden in meer dan 10.000 mode boetieken!

Happy Socks zijn ontzettend leuk te combineren bij diverse sneakers en bijvoorbeeld zwarte Dr. Martens. Ze vrolijken je outfit op! En natuurlijk kun je zo ook lekker op de bank tijdens een film of in bed dragen! Zo zodat je er altijd stylish en happy bij zit! En ze zijn super leuk voor op Instagram!

“Life is too short to wear boring socks!”

Hoe leuk is het om Happy Socks cadeau te geven en te krijgen?! Dit soort cadeautjes doen het altijd goed! Bij Hemdvoorhem pakken ze je sokken super leuk in zoals je ziet!

Deze Happy Socks zijn onder andere verkrijgbaar bij https://www.hemdvoorhem.nl

* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

1 reactie
Geplaatst in: Uncategorized
1 reactie
    Herma

    17.09.2019


    Oh wat zijn het toch leuke sokken he!!! Daar word je toch super vrolijk van!!!Laat een reactie achter