Vraag een gratis Beeztees Puppypakketje aan! - Joyce Elise
22.02.2019

Heb je net een puppy of komt er binnenkort een puppy aan? Dan kun je bij Beeztees een puppypakketje aanvragen. Je voert de naam van je pup en geboortedatum van je pup in en de rest volgt vanzelf. Het puppypakketje is helemaal gratis! Hier thuis zijn ze dol op de snacks en speeltjes van Beeztees! Toen ik Bram had opgehaald heb ik de snuffelmat van Beeztees gekocht. Dit is ook een aanrader!

Wat zit er in het puppypakketje?

– lief kaartje

– zacht knuffeltje

– boekje met puppyweetjes

– dierenpaspoortcover

Een boekje met puppyweetjes is altijd handig! Zeker als het je eerste hondje is, is dit boekje met puppyweetjes erg fijn!

Bram is dol op het zachte knuffeltje en speelt er ontzettend veel mee. Hij heeft inmiddels een hele verzameling knuffels! Maar hij kan er geen genoeg van krijgen: hoe meer, hoe beter!;-)

De paspoort cover is super handig! Zo blijft het paspoort van je hond netjes zonder beschadigingen. En nu heb je geen saaie blauwe cover meer!

De meeste puppypakketjes bevatten diverse folders, en brokjes die je uit kunt proberen. Maar dit is toch veel leuker?! Je kunt het natuurlijk ook voor iemand aanvragen die een binnenkort een puppy verwacht!

Je kunt het pakket hier aanvragen!

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  22.02.2019


  Echt zo leuk he! Hahaha Bram bewaakt die knuffel met zijn leven😂😂😂
  Altijd handig zo’n boekje met puppy tips!


  Dewi

  25.02.2019


  wat leuk om dit te krijgen! Wij krijgen over 3 weken een bordercolliepuppy dus ga het zeker aanvragen😍  25.02.2019


  Wat is dit leuk! Zo schattig ook😍 jammer dat Booboo geen pup meer is anders had ik hem zeker aangevraagd!  27.02.2019


  Aaah dit is zo poepig! Mijn Bram is geen puppy meer, maar net als jouw Bram ook dól op knuffels, haha. Hij heeft ook een mand vol, hij is er zo zuinig op. Echt cute ♥  02.03.2019


  Wat een super leuk pupypakketje!Laat een reactie achter