Voor 2 weken Rapunzel!  - Joyce Elise
02.11.2017

Ben dol op vlechten en zou graag heel lang haar willen hebben. Een dag voor mijn verjaardag besloot ik om mijn haar in te laten vlechten met nephaar. Omdat het nephaar met je eigen haar is meegevlochten is lijkt het net je eigen haar! Ze kijken eerst  welke kleur(en) je in je haar mee wil laten vlechten. Er zijn heel veel natuurlijke en niet natuurlijke (zoals roze, blauw of rood)kleuren beschikbaar.  Ik ben voor een natuurlijke kleur gegaan die dicht bij mijn eigen haarkleur zit waardoor het heel natuurlijk overkomt. Kreeg een hoop complimenten over mijn haar. Mensen dachten dat ik van mezelf zulke lange vlechten had! Ik heb het bij Sparkles Knip & Go in Goes laten doen. Ze hebben het super mooi en strak ingevlochten. De vlechten hebben wel 2 weken goed gezeten! 

Je kunt natuurlijk ook ‘haarpiercings’ en eventueel glittergel of een kleurspray toevoegen.  Varieer met grote en kleine ringetjes. Er zijn ook ringetjes in allerlei soorten, bijvoorbeeld met bedeltjes of zinder bedeltjes verkrijgbaar. Deze kun je bij kapperswinkels en op Aliexpress vinden. Deze ‘haarpiercings’ kosten zo’n €2-€4 per zakje.


De bovenste 2 foto’s had ik gemaakt voor een Unicorn look. Hier zaten de vlechten er al 8 dagen in! En de andere foto’s heb ik op mijn verjaardag gemaakt.

Het laten zetten en plaatsen kostte maar €25 inclusief nephaar. Dit vind ik erg goedkoop. Vooral omdat het ontzettend netjes was ingevlochten. Ik zou het zo weer doen! Het overgebleven haar krijg je mee naar huis.

Wil jij ook een keer voelen hoe het is om Rapunzel te zijn?! Neem dan contact op via Facebook, de website of Instagram van Sparkles Knip & Go!

 

 Ze zijn enorm klantvriendelijk en alles kan bij Sparkles Knip & Go! 

Sparkles Knip & Zo zit in het station hier in Goes. Ze hebben Facebook , een website en Instagram. Hier kun je ze ook op volgen. Ze posten vaak foto’s van hun prachtige creaties op hun Facebook en Instagram!  

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  02.11.2017


  Dat was echt een succes he!!! Je kon niet zien dat je niet je eigen haar was. Het viel me mee dat het zo lang goed bleef zitten.  02.11.2017


  Nou wat ontzettend leuk zeg! Die haarpiercings zijn ook heel mooi. Toch maar eens proberen!


  Priscilla

  02.11.2017


  Wat staat het je mooi! super dat het zo lang blijft zitten. Mijn dochtertje wil ook altijd zulke vlechten.


  Maya

  03.11.2017


  wat hebben ze het er mooi ingevlochten! Je ziet echt niet dat het nephaar is. wist niet dat kappers dit deden. Nu gaat het bij mij ook kriebelen 😍Laat een reactie achter